Vikend predah za celu porodicu – uživajte zajedno u ovim aktivnostima!

Ponekad obaveze učine da je teško uraditi ono najjednostavnije – naći vreme za potpuno neopterećeno, slobodno popodne sa porodicom. Srećom, tu su vikendi, manje obaveza i više vremena za odmor i reset koji će svima napuniti baterije – od mame i tate, preko dece do kućnih ljubimaca 🙂

Otkrijte šta vas očekuje u BIG FASHION Kragujevac centru tokom vikenda 21. i 22. maja, ali pre toga, ne zaboravite da je i za pravi odmor potrebna dobra priprema.

Udobni modeli su IT vikend obuća

Naročito ako planirate dugu šetnju po Šumaricama sa porodicom, uključujući i ljubimca, što vam uvek rado preporučujemo. Ne samo da ćete uraditi nešto dobro za svoje zdravlje, već ćete i odmoriti među zelenilom i uživati sa celom porodicom.

Kako se, srazmerno povećanju broja pređenih koraka, ne bi povećala nelagoda u stopalima i nogama, važno je kakvu obuću nosite. Skechers Arch Fit patike, osim toga što izgledaju lepo, pružaju neophodnu podršku stopalu pri svakodnevnim i intenzivnijim aktivnostima. Bonus? Odlično će se uklopiti uz duge suknje, haljine, trenerke ili pantalone skinny kroja.

Osim atraktivnih ženskih modela, u Office Shoes maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru možete pronaći modele patika i za decu i za muškarce.

Sjajan i udoban početak vikenda!

 Ne zanemarujte značaj komforne garderobe

Visoke dnevne temperature zahtevaju pažljiviji odabir garderobe koja treba da bude i udobna i prijatna za nošenje. Baš takva garderoba potrebna vam je i kada dan provodite u aktivnostima sa decom ili u šetnji sa ljubimcem.

Puma Evostripe donji deo ženske trenerke izrađen je od prijatnog pamuka sa dodatkom poliestera radi održavanja forme materijala. Prijatna, udobna i jednostavna za kombinovanje! Probajte svoj model trenerke u N Sport maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Najbolji način za potpuno opuštanje – vreme provedeno sa kućnim ljubimcima

Maženje, šetnja u obližnjem parku ili trening sa ljubimcem? Mi glasamo za svaku od ovih opcija i uvek se radujemo kada ljubimca treba “nagraditi” nakon tih aktivnosti, a vi?

U Premium Pet maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru potražite Nature’s Protection poslasticu za pse sa probioticima, prebioticima, vitaminima i mineralima. Ukusno, zdravo i povoljno!

PREMIUM PET REVIJA PASA

U subotu, 21. maja u 12 sati u atrijumu BIG FASHION Kragujevac centra biće održana Premium Pet izložba pasa. Pobednici će se birati u nekoliko kategorija, a za vlasnike pasa će biti organizovati i pet corner gde će moći da se posavetuju sa nutricionistom za pse. I za mališane će biti napravljen fun kutak, a mi smo sigurni da će se ovom događaju radovati cela porodica.

P.s. Ukoliko još uvek nemate ljubimca, ovo je idealna prilika da deca bolje upoznaju pse, a vi ih zavolite još više.

Više informacija potražite OVDE.

A nakon Izložbe pasa sledi KlikCon retro zona

U nedelju, 22. maja atrijum BIG FASHION Kragujevac centra postaje retro zona i mesto stare, dobre zabave! U saradnji sa KlikCon gaming festivalom, posetioce centra očekuje retro zona sa igricama koje su obeležile prethodne decenije. Super Mario, Sonic, Crash – sa kojom igricom ćete vi u nedelju obnoviti gradivo?

Više informacija potražite NA LINKU.