Vokalna solistkinja Radio Televizije Srbije obradovala publiku novom pesmom!

Vokalna solistkinja Radio Televizije Srbije i Radio Beograda Milena Lazarević Popović oduševila je publiku dugoočekivanom, novom snimljenom pesmom


Istaknuta, poznata interpretatorka starogradske, tradicionalne i zabavne muzike, vokalna solistkinja Radio Televizije Srbije i Radio Beograda Milena Lazarević Popović oduševila je publiku dugoočekivanom, novom snimljenom pesmom koja je naišla na pozitivan prijem kod publike! Naime, u pitanju je kultna pesma „I da te ne volim“ koju je davnih godina napisao i komponovao priznati nacionalni umetnik, književnik i frontmen grupe „Legende“ Zoran Dašić Daša, a koju je vokalna solistkinja Lazarević Popović obojila sopstvenom emocijom, prepoznatljivom i specifičnom vokalnom bojom.

Pesma „I da te ne volim“ deljena je na mnogim društvenim nalozima, a statistika potvrđuje rekordnu gledanost istog dana od premijere pesme, čak do 30 000 posetilaca! Inače, pomenuta pesma je doživela I svoju televizijsku premijeru u emisiji „Prelo u našem sokaku“ na Happy Televiziji, čime je još jednom potvrđen Milenin umetnički pravac i velika ljubav prema srpskoj narodnoj i komponovanoj muzici.

„ Srećna sam! Kada sam dobila „vruć materijal“ iz studija „Ton Asound production“ shvatila sam da će poklonici moje pesme prepoznati još jedno moje muzičko kvalitetno izražavanje i predstavljanje onoga što najbolje radim. Zahvaljujem maestru Aleksandru Sofronijeviću koji je napisao aranžman i članovima njegovog orkestra koji su takođe dali svoj muzički pečat. Zahvaljujem Ivanu Lekiću koji je pesmu audio – produkcijski realizovao i svim ostalim prijateljima koji su svojim doprinosom učinili pesmu „I da te ne volim“ meni prijemčivijom!“ Izjavila je vidno raspoložena Milena Lazarević Popović najavljujući preliminarno niz koncertnih aktivnosti u narednom periodu…

Podsetimo, Milena je krajem prošle godine sevdahom ispunila duše na svom solističkom koncertu u krcatom kragujevačkom pozorištu, kada je trosatnim spektaklom obeležila umetnički jubilej o kojem se i posle šest meseci istim žarom i intenzitetom govori.

Izvor: Promo, PRessSerbia

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.