„Miris je moćan čarobnjak koji vas nosi kroz hiljade kilometara i kroz sve godine koje ste proživeli“ – rekla je slavna američka književnica Helen Keller

 Oh, da! Koliko samo uživamo u mirisima! Lepršavi, nežni, a dovoljno jaki da pošalju našu poruku.

Psiholozi navode da su mirisi jedan od retkih simbola koji bude sećanja, čak više od nekih vizuelnih podsticanja. Trudimo se da ih uvek biramo u skladu sa prilikom ili uz doba dana. Međutim, treba da ih biramo i uz doba godine.

Prolećno sunce nagoveštava uzbudljivo leto. Lepršavo, sunčano i mirisno. Naime, leti koža ne podnosi teške i prejake parfeme. Za lagana, mirisna uživanja tokom celog dana biramo čuvene mirisne vodice.

Njihova uloga nije samo miris, već i osvežavanje i hidratacija. Obasipamo telo ovim mirisnim maglicama od glave do pete, jer se osećamo mirisno i sigurnom tokom celog dana.

Uvek birajte mirisne vodice koje nisu fotosenzitivne jer se mogu koristiti čak i na plaži i suncu. Poslednjih nekoliko godina mirisne vodice postaju nezaobilazan deo beauty torbice svake žene. Njihova cena je povoljnija u odnosu na parfeme, a pružiće vam užitak kojem ćete se rado prepuštati tokom celog leta, pa čak i zimi, jer ćete u njenim mirisnim notama nositi užitak sunca i mora, te dodir peščanih plaza.

Neodoljivi trikovi za uživanje u mirisnim vodicama

  • Hladna mirisna vodica za potpuni užitak

Rashladite svoju mirisnu staklenku u frižideru 20-ak pre nego je nanesete. Biće ovo savršeno prijatno nanošenje hladne mirisne vodice po vrelom telu.

  • Ugledale ste srodnu dušu u daljini?

Mirisne vodice za telo su vrlo praktičan i zavodljiv detalj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Njihove mirisne note zavešće vašeg muškarca, a vas potpuno učiniti morskom sirenom.

  • Nanesite mirisnu vodicu baš ovde

Napravite pravu mirisnu maglicu tako što ćete naprskati vazduh te proći kroz njega. Prsnite kap iza uha, po kosi, na vrat, na zglobove, leđa i iza kolena.

  • Ne trljajte zglobom o zglob

Nema potrebe da kada nesete parfem protrljate zglobove. To neće doprineti da mirisi postanu jači, već sasvim suprotno.

  • Čuvajte mirise adekvatno

Izbegavajte da čuvate mirisne vodice u kupatilu, kao i na toplim mestima, te pod svetlom. Pazite da kada ih kupujete u apotekama ili parfimerijama, one ne stoje pod direktnom svetlošću neonskih lampi.

  • Suva koža – nedugotrajnost parfema

Koža vam je izrazito suva? Verujte, ni mirisi se neće dugo zadržati na njoj. Pored toga što mirisne vodice pružaju i određenu hidrataciju telu, super trik je da na kožu nanesete suvo ulje te preko njega nanesete mirisnu vodicu. Sada je njegova dugotrajnost još veća i jača!

  • Testirajte miris

Prilikom odabira mirisne vodice, nanesite je na zglob ruke ili unutrašnjost ruke. Tu je koža najtanja, te ćete imati pravi utisak da je li ova mirisna nota adekvatna kao vaš izbor. A takođe, i ako postoje bilo kakve alergijske reakcije, na ovom delu kože će se pokazati.

Letu se radujemo već u martu kada se prvo lišće zazeleni, a priroda probudi. A naša osećanja i uspomene se bude tokom cele godine jer ih nosimo u neodoljivim NUXE mirisnim vodicama u kojima uživamo u vrelim letnjim danima. A uspomene? Njih nosimo čak i zimi, suncem, toplim dodirima i peskom okupanim.

Smirujuće iskustvo koje očarava sva čula: NUXE Body Opuštajuća mirisna vodica, 100 ml

Tajna privlačnosti NUXE Body mirisa pretočenog u Opuštajuću mirisnu vodicu jeste suptilna harmonija osvežavajućih nota kokosovog sorbeta, stopljena s cvetnim buketom belih cvetova narandže i badema, uz otkriće senzualnih dodira mošusa i divlje vanile.

Mirisne note nove mirisne vodice otkrivaju izuzetno svežu senzaciju prolećnog jutra i opuštanja, podsećajući na prijatne trenutke detinjstva.

Pružajući očaravajući završni dodir ritualu nege tela, ona produžava osećaj užitka i predstavlja novi pristup u prirodnim mirisnim ritualima, dok njena privlačnost leži u pažljivoj uravnoteženoj jednostavnosti i suptilnom efektu.

Nema rizika da je možete naneti previše: miris će ostati uvek nežan i privlačan, a vaša koža meka i svilenkasta.

Darežljivo pakovanje u predivnoj sjajnoj staklenoj bočici (100 ml) omogućava nanošenje i užitak u Opuštajućoj mirisnoj vodici u svako vreme, za senzualan završni dodir.

Cena, 100 ml: 3.400 din

 NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

www.nuxe.rs

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.