“Zimska čarolija” na Šumadija sajmu

Tradicionalna manifestacija ‘’Novogodišnji bazar – Zimska čarolija“ biće održana na Šumadija sajmu u Kragujevcu u periodu od 24. do 26. decembra.

Ove godine sajam namenjen deci održava se pod sloganom „Moj grad, moj klub”, a generalni sponzor manifestacije je SPD Radnički.

Na Sajmu će, kako je najavljeno, biti predstavljeni brojni proizvodi za najmlađe, dečija garderoba, igraonice, škole sporta, umetnička društva, plesne grupe, dečija biblioteka, Diznijevi junaci, prodavnice igračaka, zabavni parkovi…

“Mališani i njihovi pratioci će moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, pozorišnim predstavama, neprekidnom zabavnom program na bini, velikom gradskom maskenbalu, a pripremljene su i brojne nagrade, edukativne radionice i ostale zanimljivi sadržaji prilagođene novonastalim okolnostima na obezbeđenom prostoru od 1.600 kvadratnih metara”, saopšteno je iz “Šumadija sajma”.

Organizatori poručuju da će i ovog puta, kao i svake godine, dečiji sajam će biti održan uz “želju i obavezu da se opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača i zadrži epitet najradosnijeg dečjeg događaja”.

Pokrovitelj manifestacije je grad Kragujevac.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.