Animirana avantura “Tom i Džeri” u Cineplexx-u

Verovatno najpoznatije rivalstvo među animiranim likovima je ono između plavog mačka Toma i smeđeg miša Džerija. Decenijama unazad zabavljaju nas svojim ludorijama na malim ekranima, a sada konačno njihove avanture moćemo pratiti i na velikom platnu Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa.

Porodični dan u uz sinhronizovanu animiranu avanturu „Tom i Džeri” zakazan je za nedelju, 21. februar, od 12 do 17 sati, uz poklone za najmlađe posetioce i mnogo zabave uz avanture naših omiljenih crtanih junaka.

https://www.youtube.com/watch?v=d7wAOapU2l0&feature=emb_title

Sjajni pokloni očekuju najmlađe posetioce, pa će tako svi mališani uz kupljenu ulaznicu dobiti masku za lice sa likom Toma ili Džerija, kao i NIVEA kremicu za mnogo zabave i negovane ručice. Dvoje najsrećnijih Cineplexx će obradovati knjigom koju poklanja Evrobook, iz edicije „Tom i Džeri”. To nije sve, jer vas očekuju i časopisi „Zeka” ili „Bubamara”.

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči „venčanja veka”, prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere.

Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodavaca u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposleni koji se urotio protiv njih troje.

U sinhronizaciji filma na srpski jezik, učestvovali naši poznati glumci Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević, Tomaš Sarić, Vladislava Đorđević, Mina Sovtić, Branko Jovanović, Milan Tubić i Peđa Damjanović.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.