Bubble maska – svetski beauty hit sada i u Srbiji!

Prednovogodišnji period je deo godine kada imate najviše mogućnosti da odaberete nove proizvode za negu. Brendovi teže inovacijama i pridobijanju pažnje ciljnih tržišta – i sve to u maniru novogodišnjih i božićnih praznika. Da li biste poželele od Deda Mraza proizvod koji temeljno čisti pore na licu i vi to zaista možete da osetite i vidite? Ne nosi crvenu kapu i sedu bradu, ali je muškarc koji zna šta je vašoj koži potrebno – Mr. Black!

Mr. Black Buuble Clay maska za lice

Novitet u kozmetici koji je oduševio žene širom sveta je maska koja peni kada je nanesete na lice. Glavna karakteristika ovog preparata je oksigenacija, odnosno dovođenje kiseonika u kožu. Na taj način, ćelije se aktiviraju da što bolje apsorbuju kiseonik i ostale aktivne sastojke maske kroz tkiva. Posle 10 minuta na licu, preparat veoma zapeni a zahvaljujući delovanju aktivnih sastojaka, koža zablista i tragovi umora nestaju. Pored aktivnog kiseonika, preparat sadrži proteine placente, aktivni ugalj, glinu i druge elemente koji brzo vraćaju koži sjaj i svežinu, ten postaje baršunast, a koža svilenkasta.

Kompanija Mr.Black pravi pouzdanu masku sa pažljivo odabranim sastojcima. Glina Bubble maske ima izraženu moć da očisti nečistoće sa kože lica. Aktivni ugalj i proteini placente zajedno čiste pore u jednom koraku, nakon čega je vaša koža hidrirana i glatka i uz redovnu upotrebu postaje savršena.

Očistite kožu lica, a zatim nanesite Bubble masku na celo lice, pažljivo izbegavajući predeo oko očiju. Posle 5 minuta kada mehurići nestanu, masirajte kožu penom oko jedan minut sa malo mlake vode i isperite. Preporučuje se upotreba 2-3 puta nedeljno. Budite pažljivi sa upotrebom na osetljivoj koži.

Možemo zaključiti da je domaća beauty scena potpuno opravdano “poludela” za ovom maskom – rezultati primene su vidljivi odmah, a način korišćenja maske je nešto u čemu ćete poptuno uživati!