Pet stvari koje treba da uradite ovog decembra

Poslednji mesec u godini savršen je povod da razmislite o “reorganizaciji” života, navika, obaveza ili uređenja doma. Kako nam se približavaju novogodišnji i božićni praznici ovaj mesec će proći u maniru dekorisanja doma, toplih napitaka, prazničnih filmova i trpeze. Ne dozvolite da propustite čaroliju koju donosi decembar – ovih pet stvari obavezno uradite!

#1 Ojačajte imunitet

Sigurno ne želite Novu godinu i Božić da proslavite sa gripom ili prehladom. Povedite računa o ishrani i fizičkoj aktivnosti i ojačajte odbrambene mehanizme organizma na neki od sledećih načina.

#2 Pročitajte dobru knjigu 

Romantično i inspirativno – hladno decembarsko veče pod ćebetom koje miriše na stari dobri, beli Bohor, šolja čaja od nane na stolu, a u ruci dobra knjiga. Književno ostvarenje kojim ispraćate 2017. godinu treba da bude snažno, emotivno, intrigantno. Trk u biblioteku ili najbližu knjižaru, a inspiraciju za čitanje potražite na stranicama portala Kragujevčanka.

#3 Dekorišite dom za novogodišnje i božićne praznike

Jelka, lampice, ukrasi, čestitke… Novogodišnja čarolija u vašem domu. Postoji li neko ko se ne raduje ukrašavanju i biranju ukrasa za jelku? 🙂 Sasvim je OK “podetinjiti” tokom decembra! Uskoro na portalu Kragujevčanka čitajte o praktičnim predlozima za novogodišnju i božićnu dekoraciju.

#4 Poželite sebi napredak u karijeri – i počnite sa ostvarenjem cilja

Kraj godine je pravo vreme da “stavite na papir” planove i dobro razmislite šta želite da promenite kada je o poslu reč. Preispitajte sebe, svoje ciljeve, filozofiju kompanije u kojoj radite i koliko su vaši i ciljevi firme kompatibilni. Ne zaboravite da svaki uspeh dolazi od vas – radite na sebi (tu uvek ima posla).

#5 Obradujte one koje volite

Bilo da planirate kupovinu novogodišnjih i božićnih poklona ili želite sami da pripremite iznenađenja za drage ljude – počnite već sada. Materijalni pokloni su najmanje vredni i zato ćemo mi uvek glasati za sitan znak pažnje – omiljeni kolač, društvo uz jutarnju kafu, kompliment, osmeh i zagrljaj.

Uživajte u poslednjem mesecu u godini!
P.s. Ne zaboravite da zamislite želju kada padne prvi sneg 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.