Četiri najlepša bridal trenda za ovu sezonu

Da li ste već počele da osećate “groznicu” pripreme i planiranja venčanja? 🙂 U celokupnom procesu, odabir venčanice jedan je od najznačajnijih zadataka za buduću mladu – i sa punim pravom! Jeste li već pogledale koji trendovi vladaju bridal modnom scenom ove godine?

#2 Venčanice sa podesivim šlepom 

Svakoj modernoj mladi udobnost haljine u kojoj će se venčati je prioritet. Pored toga, prirodno je da mlada želi da izgleda kao princeza na dan svog venčanja, što se ponekad teško uklapa u ideju o udobnoj haljini. U tom kontekstu savršeno rešenje predstavljaju venčanice koje možete nositi sa fleksibilnim šlepom od finih materijala i masivnih oblika. Ovakav detalj koji jednostavno možete da uklonite sa venčanice daće vašem izgledu dozu prefinjenje elegancije, glamura i zaista posebnog osećaja dok koračate ka crkvi ili plešete prvi ples! Nama se posebno dopala ova jednostavna kreacija modnog ateljea i brenda Allure.

#2 Naglasak je na zanimljivim detaljima i minimalizmu

Ove sezone bridal scenom vladaju venčanice sa efektnim, ali jednostavnim i odmerenim detaljima uz lagane krojeve. Haljina koja slobodno prati liniju tela, sa pojasom nežnog kroja i dizajna u tamnijoj beloj nijansi uz finu čipku i detalje na regiji oko dekoltea i ramena i malo svile – savršena kombinacija za mlade koje vole minimalistički pristup modi.

#3 Inbal Dror i Antonija Ristovska na scenu vraćaju dugačke šlepove i rukave

Izraelska kreatorka Inbal Dror našla se u žiži javnosti kada se u medijima pojavila informacija da će njenu kreaciju na svom venčanju poneti Megan Markl. Uz svetlucave detalje, ove sezone dizajnerka se poigrava sa dugačkim šlepovima i ženstvenim rukavima na venčanicama.

Makedonska kreatorka Antonija Ristovska akcenat stavlja na ženstvene modele, poput ove venčanice sa srcolikom gornjim delom na tanke bretele i nežnom suknjom masivnijeg šlepa sa sitnim bisernim aplikacijama.

#4 Sećanje na Alaju i vanvremenski modeli venčanica

Francuski dizajner Azedin Alaja preminuo je u novembru prošle godine, a modnoj industriji, pa tako i bridal sektoru ostavio nepresušan izvor inspiracije. Ove sezone popularan je model venčanice koji podseća na haljinu koju je na dodeli Oskara nosila Lady Gaga.

Naglasak je na liniji struka uz tanke bretele-rukave zanimljivog dizajna i sitne aplikacije celom dužinom haljine.

Čitavu wedding priču prate i velovi predivnog kroja uz statement nakit ili biserne minđuše i detalje od belog zlata.

Kako izgleda vaša savršena venčanica? 🙂