Čisto, sveže, autentično: u susret proleću i Međunarodnom danu žena biramo mirise koji će obeležiti sezonu

Teško je spakovati miris prolećnog dana u bočicu, ali sigurni smo i da sada, dok ovo čitate, prizivate u sećanje taj miris uz misao da je možda svega par lepših nota na svetu.

Mirišeš mi na proleće – najlepši kompliment 🙂 a u potrazi za proizvodima koji baš tako mirišu posetili smo BIG FASHION Kragujevac centar i pronašli favorite sezone – dopadljive, upečatljive i istovremeno jednostavne, sveže i čiste mirisne kompozicije.

Osim što ćete uz ove proizvode mirisati čisto, sveže i autentično, sjajan su izbor poklona za 8. mart za žene do kojih vam je stalo.

Upečatljiv u svojoj nežnosti – Chanel Chance Eau Tendre

Parfeme modne kuće Chanel možete da volite, ali neke od najpopularnijih i najprodavanijih ženskih mirisnih kompozicija ove kuće poput Mademoiselle, Gabrielle ili N°5, neće vam biti prvi izbor za predstojeću sezonu toplih dana.

Potraga za prolećnim parfemom bila je sjajna prilika da dobijemo odgovor na pitanje da li flankeri* popularnih mirisa mogu biti dopadljiviji u određenim situacijiama od originalnih kompozicija? U slučaju Chanel Chance Eau Tendre odgovor je da!


Cveće, voćne note, citrusi, pažljivo dozirane slatke i začinske note, mošus i zelene note u tragovima – Chanel Chance Eau Tendre miriše na proleće i letnje jutro na moru, inspirativnu energiju novog početka, jako je dopadljiv, nežan, odmeren i istovremeno snažan u svojoj jednostavnosti. Kompozicija počinje notama dunje i grejpfruta koje prate jasmin i zumbul, a razigrani buket umiruju kedar, mošus i iris – savršeno uklopljeni da “ne guše” ni u kancelariji ni tokom prolećne šetnje u prirodi.

*Flanker je verzija parfema inspirisana originalnom mirisnom kompozicijom. U ovom slučaju, Chanel Chance Eau Tendre zadržava iris i jasmin parfema Chanel Chance Eau de Parfum, a zahvaljujući glavnim akordima odnosi ubedljivu pobedu nad originalo, kada je o izboru parfema za proleće i leto reč.

Potražite u Jasmin parfimeriji u BIG FASHION Kragujevac centru.

Miris čistog vazduha i posteljine – Alma K mist za telo

Ponekad je najteže pronaći najjednostavnije – proizvod koji miriše na čisto, na sveže i jednostavno. Ukoliko ste u potrazi za mirisnom kompozicijom koja bi se rečima mogla opisati kao čist vazduh udahnut punim plućima ili miris nove, čiste posteljine sa slatkim notama u tragovima, obavezno obratite pažnju na Alma K Relax mist za telo u Lilly drogeriji u BIG FASHION Kragujevac centru.


Note belog čaja i nerolija u kombinaciji sa mineralima iz Mrtvog mora istovremeno neguju i osvežavaju kožu tela, a možete ga slobodno naneti i na kosu. Odličan izbor za svakodvenve prilike.

Mirišite neodoljivo i negujte kožu uz Nuxe Huile Prodigieuse® Néroli suvo ulje

Ne morate da nanesete parfem da biste mirisale neodoljivo. Zamislite proizvod koji će istovremeno negovati kožu (ali i kosu), koji u sebi objedinjuje najčistije i efikasne sastojke iz prirode, a uz to miriše neodoljivo i ima nemasnu teksturu. Huile Prodigieuse® Néroli iz NUXE laboratorije je baš takav proizvod!

Aromatični miris sa umirujućim notama bergamota, nerolija i lavande, pruža osećaj smirenosti i spokoja i idealan je za predstojeće prolećne dane. Detaljnije o sastavu, efektima i načinu primene ovog ulja u beauty rutini pročitajte OVDE, a proizvod potražite u Benu apoteci u BIG FASHION Kragujevac centru.

Moderna i sveža interpretacija popularnog parfema – Dolce&Gabbana Light Blue Italian Love toaletna voda

Da li i vi uvek možete da se setite mirisa popularnog Dolce&Gabbana Light Blue parfema? Čini nam se da su u jednom periodu svi mirisali isto i koristili isti parfem, te je Light Blue u memoriji ostao zapisan kao miris leta i toplih prolećnih dana ali i – dosadio.

Ukoliko ste voleli popularne mirisne note Dolce&Gabbana Light Blue parfema, ali želite ipak malo drugačiji miris, toaletna voda Dolce&Gabbana Light Blue Italian Love je miris za vas.

Glavne akorde čine drvene i mošusne note, ali ovoj toaletnoj vodi šmek daju italijanski limun i zelena jabuka. Tu su i upečatljive note jasmina, bele ruže i sandalovine u bazi, što ovu toaletnu vodu čini odličnim izborom za predstojeće tople dane.

Raspitajte se o dostupnosti proizvoda u dm drogeriji u BIG FASHION Kragujevac centru.

Posetite izložbu “Umetnost je ženskog roda” u BIG FASHION Kragujevac centru

Mart je mesec žena i proleća, a u tom maniru počinje i prolećna sezona u BIG FASHION Kragujevac centru. U periodu od 4. do 12. marta možete posetiti kolektivnu likovnu izložbu posvećenu ženskom umetničkom stvaralaštvu „Umetnost je ženskog rodaˮ u BIG FASHION Kragujevac centru. Više informacija o izložbi možete pročitati OVDE.