Filmska lista: 2018. je godina fantastičnih naslova!

Bliži se 2018. godina, a sa njom i nova i uzbudljiva filmska ostvarenja. Pogledajte našu top 10 listu i vreme kada ih možete očekivati u bioskopu – kom filmu se vi najviše radujete?

The Post
(januar)
Samim početkom godine u bioskopu i naš favorit. Biografska istorijska drama u režiji Stivena Spilberga o spletu događaja u kom se nalazi Kej Grejam (Meril Strip), prva američka nezavisna žena izdavač, tokom borbe protiv Vlade bez presedana. Pored dobitnice dva Emija i jedne kanske Zlatne palme, glavnu mušku ulogu igra Tom Henks.

Forever My Girl
(januar)
Topla ljubavna priča o kantri muzičaru koji posred uspešne karijere rešava da se vrati u domovinu i staroj ljubavi iz rane mladosti. Pravi film za opuštanje i mirne večeri kada vam je potrebno da samo uživate u filmu i ne mislite previše.


Winchester
(februar)
Ekscentrična naslednica oružja Sara Vinčester (Helen Miren) veruje da je proganjaju duše ubijene iz poznate puške Winchester. Predviđa se velika popularnost ovom biografskom ostvarenju iz oblasti horora.

Thoroughbreds
(mart)
Dve tinejdžerke pripadnice visokog sloja društva u Konektikatu, SAD, odlučuju se da obnove svoje prijateljstvo nakon što su se otuđile na mnogo godina. Zajedno rešavaju svoje probleme, i njihovo simpatično prijateljstvo će vas očarati. Kao iznenađenje, podžanr je triler. Ideja: poklonite najboljoj drugarici kartu za ovaj film za 8. mart.

Acrimony
(mart)
Moćna priča o snažnoj i nezavisnoj ženi i njenim postupcima nakon što sazna da ju je muž izdao. Glavnu ulogu tumači poznata komičarka Taradži P. Henson, njenog muža glumi Lurik Bent, a sam film je, iako sa primesama komedije, drama.

A Quiet Place
(april)
Napeto ostvarenje Džona Krasinskog u žanrovima drame, horora i trilera. Držaće vas na ivici nerava do poslednjeg minuta. Drugi film poznatog glumca koji se nedavno oprobao u režiji obećava.

Goodbye Christopher Robin
(avgust)
Odavno najavljeni igrani film o dečaku kom je najbolji drug bio meda Vini Pu. Ovo je biografski film o piscu A. A. Milnu, koji je stvorio najpoznatijeg medveda na svetu, kog deca (a i odrasli) na čitavoj planeti obožavaju. Srceparajući i šarmantan, ovaj film svako treba da pogleda.

First Man
(novembar)
Biografija i nešto drugačiji pogled na život slavnog astronauta Nila Armstronga, kog u ovom filmu tumači Rajan Gosling. Smatra se da će nekolicina zasada manje poznatih glumaca steći veliku popularnost sa ovim filmom.

Mary Poppins Returns
(decembar)
Vratite se u detinjstvo i priči o omiljenoj dadilji svih vremena, Meri Popins. Ako nostalgija nije dovoljan razlog, onda će vas imena filmskih velikana koji učestvuju u ovom projektu sigurno privući: Emili Blant, Meril Strip, Kolin Firt i Džuli Voters.

Cruella
(uskoro)
Igrani film o ozloglašenoj modnoj ikoni iz 101 dalmatinca. Kruelu de Vil tumači Ema Stoun, koju ste do sada mogle videti u ulozi Gven u Spajdermenu i Mie u mjuziklu La La Land. Definitivno vredi pogledati.

Pripremila: M.S.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.