Jesen je idealno vreme da kožu lica obradujete novim pristupom u nezi i novim, efikasnim i pre svega – zdravstveno bezbednim proizvodima.

Sa ciljem da klijentima ponudi samo najbolje, Freya Plus estetski centar jedan je od partnerskih centara prestižne španske kozmetičke kuće Skeyndor.

U Freya Plus estetskom centru, do petka 12. oktobra aktuelan je popust od 15% na sve Skeyndor preparate za kućnu negu.

Skeyndor kozmetika temelji se na nauĉnim i biotehnološkim dostignućima, sa naprednim pristupom lepoti. Delotvornost proizvoda bazira se na formulama visoke tehnologije koje su potkrepljene mnogobrojnim kliniĉkim studijama tokom 50 godina tradicije.

Skeyndor the Scientific Skincare vas uvodi u svet objedinjene sofisticirane nege kroz profesionalne Medi, Spa i Wellness programe i revolucionarnu Skeyndor Mesoscience virtualnu mezoterapiju. Filozofija prestižnog španskog branda je biti „IZVRSTAN“ s ciljem da vrhunskom negom svaki klijent upotpuni i oĉuva svoju liĉnost. Skeyndor luksuznim dizajnom svojih proizvoda prezentuje eleganciju i svojim satenskim polisenzornim teksturama koži daruje uživanje, a korisnicima rezultat i zadovoljstvo.

Delotvorne i jedinstvene formule krema baziraju se na ekskluzivnim kompleksima aktivnih sastojaka dobijenih iz biljaka, morskih ekstrakata, minerala, vitamina i koenzima koji pomoću nano tehnologije vraćaju koži izgubljenu ravnotežu. Skeyndor the Scientific Skincare proizvodi omogućavaju podmladjivanje kože sa trenutno vidljivim i dugotrajnim efektom.

Više o Skeyndor proizvodima psaznajte na linku.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.