Freya Plus Esthetic centar: prirodna lepota, zdravlje i harmonična svakodnevica

Kada bismo rezimirali tipičnu žensku “priču” pred početak leta to bi izgledalo ovako – korekcije u ishrani, detox od šećera, ne jedem posle 18 sati, treniram, pijem puno vode, ali… pogledaj samo ovaj celulit na rukama, nogama, stomaku.”Kampanjski” pristup nezi tela, očuvanju lepote i zdravlja – ničega održivog tu nema, ali da nije bilo ovog pristupa ne bih ni otkrila kako put ka lepšem fizičkom izgledu, boljem zdravlju i pozitivnijoj energiji može da bude zabavan i efikasan kada vas vodi iskusan terapeut i profesionalac u poslu.

Prvi odlazak u Freya Plus Esthetic centar. Nešto hladnije aprilsko popodne, a u Freya centru dominantna zelena boja instant popravlja raspoloženje i evocira prijatan osećaj, gotovo kao da boravite u prirodi. 🙂 Kasnije shvatam da miris u prostoriji zaista igra jednu od ključnih uloga u kreiranju celokupnog zadovoljstva klijenta uslugom u centru za negu lepote. Vanila i cimet. I sveže, sveže, najsvežije mirisne note.

Sa Gocom tretman počinjem razgovorom – “šta je problem”, pita me i objašnjavam, pokazujem joj te regije zahvaćene celiulitom koji kvari celokupan utisak. Počinjemo seriju tretmana limfnom drenažom. Najvažnija beauty lekcija koju sam tada naučila – zdravlje je na prvom mestu. U pristupu nezi i ulepšavanju koji ima za cilj da vas i fizički i emotivno dovede u “balans” nema mesta invazivnim, brzim, agresivnim tretmanima. Jer iako klijent ni na trenutak ne pomisli na anatomiju tela i šta se dešava sa, na primer vezivnim tkivom tokom anticelulit tretmana, osoba kojoj ste poverili brigu o telu mora prvenstveno da misli na vaše zdravlje.

SIGURAN PUT KA ELIMINACIJI CELULITA

Limfna drenaža je procedura kojom se vrši eliminacija viška ekstracelularne tečnosti i štetnih metaboličkih produkata. Efikasna je tehnika za detoksikaciju organizma i regeneraciju tkiva i doprinosi smanjenju vidljivosti celulita i njegovoj potpunoj eliminaciji. Koža je već nakon prvog tretmana vidno lepša, zategnutija i meka na dodir. Za optimalne rezultate preporuka je raditi 10 tretmana u jednoj seriji. O dinamici tretmana dogovarate se sa Gocom, koja u obzir uzima “težinu problema”, vaše slobodno vreme i reakciju vašeg organizma na ovaj pristup. Moje iskustvo je da je nakon pet tretmana celulit tu sa “5% snage”, znatno manje vidljiv i broji sitno do potpunog nestanka. Arrivederci!

MASAŽA KAO METOD OSLOBAĐANJA OD STRESA I NAPETOSTI

Stres. Ne možemo sa njim, a ne možemo ni bez njega. Ali zato je tu terapeutska masaža leđa u Freya centru.

Terapeutska masaža leđa predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Ukoliko osećate bol u leđima, Goca će prvo uočiti razlog bola i odrediti kojom vrstom terapeutske masaže treba lečiti nastalu tegobu. Ova masaža je veoma delotvorna kod osoba koje zbog posla provode dosta vremena ispred računara, pa osećaju ukočenost vrata i ramena. Nakon samo jedne masaže osetićete poboljšanje u smislu smanjenja ukočenosti. Terapeutska masaža leđa ima blagotvorno dejstvo na ceo organizam jer otklanja sve blokade i nakupljeni stres u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja!

REIKI – DODIR KOJI LEČI

Za dovođenje organizma u potpuno stanje ravnoteže i pravilan protok energije kroz telo poklonite poverenje reiki tehnici. S obzirom da je ovo jedinstven put sa “dodirom koji leči”, uskoro ćete na portalu čitati više o ovoj metodi.

MASAŽA I TRERMANI LICA

Masaža lica čistii kožu od epidermalnih ljuspica (na samoj površini kože, sloj izumrlih ćelija koji se svakodnevno obnavlja) i omogući koži da bolje diše kroz čiste pore, kao i da izbalansira rad lojnih žlezda, a samim tim bude i dobra preventiva od problema kože, pojave mitisera, gnojnih čepića i sličnih stanja. Dobra masaža lica utiče na stimulaciju kolagena i elastina u koži, a na taj način se jedrina kože i blistavost vide u punom sjaju. Iz tih razloga radije biram masažu lica, a ne agresivne tretmane.

U zavisnosti od tipa i potreba kože priuštite licu tretman Skeyndor kozmetikom – a kako je ovo zaista tema koja zaslužuje više pažnje uskoro na portalu čitajte detaljnije o Skeyndor programu nege lica.

VIRTUELNA MEZOTERAPIJA  

Nauka u službi lepote napredovala je u tolikoj meri da danas možete uživati u potpuno komfornom i bezbolnom tretmanu mezoterapije. Odnedavno se mezoterapija izvodi bez uboda igle zahvaljujući posebnom aparatu koji je kreirala kompanija Skeyndor, specijalizovana za ćelijski inženjering, a za čije su otkriće švajcarski naučnici Peter Agree i Roderick MacKinnon dobili Nobelovu nagradu za hemiju.

Unošenjem aktivnih supstanci bez igle, izbegava se bol, moguće upale, alergije, infekcije i podlivi. Tretman je bezbolan i može se prilagođavati individualnim potrebama. Najvažnije, posle svakog tretmana virtuelne mezoterapije vraćate se uobičajenim aktivnostima bez potrebe za oporavkom. Svaki tretman traje oko sat vremena i radi se u seriji od šest tretmana, da bi se postigli očekivani rezultati. Virtuelna mezoterapija lica ili tela – u dogovoru sa Gocom napravite plan tretmana i uživajte u revitalizovanoj i predivnoj koži!

Pratite Freya Plus Esthetic centar na društvenim mrežama Facebook i Instagramzakažite tretman i otkrijte novu snagu vaše prirodne lepote i harmonične svakodnevice! Adresa i kontakt: Bulevar Kraljice Marije 54j/12, 0616585220.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.