INTERVJU: Kristina Cvetković, Miss Kragujevca

Biti zaštitno lice prve prestonice moderne Srbije nije lak zadatak. Koncept odabira IT devojke (misice) složeniji je nego što smatramo, a ono “što se ne vidi” često je presudni faktor koji opredeljuje pobedu kandidatkinje. Čast da ponese titulu najlepše Kragujevčanke ima Kristina Cvetković, devetnaestogodišnja sugrađanka, pred kojom stoji uzbudljiva karijera – sigurni smo!

Kristina je maturant Druge kragujevačke gimnazije, a obrazovanje će nastaviti na Fakultetu za projektni i inovacioni menadžment, što je ujedno i nagrada Miss YU kompanije.

KRAGUJEVČANKA: Kakav je osećaj nositi titulu najlepše Kragujevčanke?

KRISTINA: I dalje nisam svesna uspeha, još uvek sabiram utiske. Sve mi je iznenada i neočekivano, kao da sanjam.

KRAGUJEVČANKA: Sigurna sam da mnoge čitateljke zanima kako izgleda prosečan dan misice. Da li je sve kao “sa ekrana” kao što mnogi misle?

KRISTINA: Iako sam kratko Miss Kragujevca, već sada uživam u toj tituli i osećaju odgovornosti da predstavim naš grad u što boljem svetlu. Zaista je lep osećaj, obaveze rastu svakodnevno, a tek će ih biti.

KRAGUJEVČANKA: Koja su tvoja omiljena mesta u Kragujevcu?

KRISTINA: Kao i verovatno većini Kragujevčana, Šumarice, veliki park, međutim bitnije mi je sa kim provodim vreme, gde god da sam, ako sam sa ljudima koje volim, osećam se lepo.

KRAGUJEVČANKA: Kako neguješ kožu lica i tela? Da li si pristalica estetskih procedura u cilju korekcija nepravilnosti na licu i telu?

KRISTINA: Prirodno mi je koža dosta zahvalna, bez velikog ulaganja i bez raznih preparata imam čisto lice i negovanu i lepu kožu. Trudim se da se ne šminkam često i preterano, kada se našminkam lepo očistim lice namažem kremu kao i svakog jutra i večeri.
Što se tiče estetskih procedura, nisam pristalica toga, ali svako ima svoj stav o tome, u svakom slučaju ništa preterano.

KRAGUJEVČANKA: Sa kojim beauty brendom bi volela da ostvariš saradnju?

KRISTINA: Saradnju bih volela da ostvarim sa brendovima koji su povezani sa preparatima za negu kože, kao što su “Nivea”, “Giordani”, “Eucerin” i mnogi drugi.

Uživam u tituli i osećaju odgovornosti da predstavim naš grad u što boljem svetlu

KRAGUJEVČANKA: Prema tvom mišljenju, koje tri ključne osobine treba da ima sledeća Miss Srbije?

KRISTINA: Komunikativnost, istrajnost i ambicioznost.