Sinoć je u hali “Park” u organizaciji Miss Yu kompanije održan izbor za Miss Kragujevca. Publici i žiriju predstavile su se učesnice takmičenja u tri navrata: tokom prvog izlaza nosile su ekskluzivne venčanice iz salona “Mariage”, kupaće kostime i u finalnom defileu pistom haljine kreatorke Marije Šabić.

Kao i do sada, Miss Yu naglasak stavlja na kontinuirano obrazovanje finalistkinja, pa je u skladu sa tom mantrom pripremljena specijalna nagrada: četvorogodišnja stipendija za studije na PMC – Project Management College. PMC – Fakultet za projektni i inovacioni menadžment pruža studentima znanja iz oblasti projektnog menadžmenta i informacionih tehnologija.

Odlukom žirija prestižnu titulu Miss Kragujevca ponela je naša sugrađanka Kristina Cvetković! Čestitamo! Kristina će predstavljati naš grad na finalnom izboru za Miss Srbije.

Kristina Cvetković, facebook

Dobra atmosfera upotpunjena je muzičkim programom, a nakon manifestacije u restoranu “Dvorište” upriličena je žurka za VIP zvanice.

Čestitke najlepšoj Kragujevčanki stižu sa svih strana – Kragujevac je grad lepote i u tom maniru pobednicu su nagradili neki od najpopularnijig beauty subjekata u gradu: Derma Estetic centar dr Jelene Krstić, Massage centar Vesne Joksimović, Cacao Beauty Center i Cacao drogerija. Stomatološka ordinacija US Dental poklonila je tri tretmana izbeljivanja zuba misici, prvoj i drugoj pratilji.

kragujevcanka.rs

Portal kragujevcanka.rs podržao je manifestaciju, a našoj Kristini želimo puno uspeha i lepih trenutaka tokom obaveza i priprema koje je očekuju u narednom periodu!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.