IZ MOG UGLA: nove teme + pokloni za čitateljke

Da li uživate u deljenju saveta o nezi, ulepšavanju i zdravlju sa porodicom i prijateljicama? Volite da čitate sadržaje u online medijima? Želite priliku da pišete za lifestyle portal, podelite svoje savete sa velikim brojem čitateljki, sjajno se zabavite i osvojite vredne nagrade? Imamo super vest za vas!

Portal Kragujevčanka otvara digitalni prostor za čitateljke – mini rubriku IZ MOG UGLA u okviru koje će čitateljke iznositi mišljenje i deliti savete o ženskim temama i aktuelnostima.

IZ MOG UGLA – predstavljanje koncepta

Na određenu temu iz oblasti lepote i praktičnih saveta (posao, dekoracija, ishrana) čitateljke pripremaju tekstualni sadržaj i time ostvaruju pravo na objavljivanje sadržaja u online izdanju portala Kragujevčanka. Svaki objavljeni tekst nagrađuje se.

SMERNICE za pripremu sadržaja

Tekst se priprema i dostavlja u .docx formatu (Word dokument). Minimalan broj karaktera je 250. Rad mora biti autorski, a svako neovlašćeno preuzimanje sadržaja iz drugih izvora kažnjivo je zakonom i podložno prijavi od strane autora originalnog sadržaja.

Pri pisanju teksta voditi računa o gramatičkim i pravopisnim pravilima, kao i o obaveznoj upotrebi latiničnih slova (č, ć, dž, š i ostalih).

VAŽNI datumi

Tekst u okviru mini rubrike Iz mog ugla objavljuje se na portalu svakog 25. u mesecu. Autor objavljenog teksta preuzima nagradu najkasnije 15 dana po objavljivanju sadržaja. Sadržaji za tekući mesec šalju se najkasnije do 24. u mesecu.

PROCES slanja i odabira tekstova koji će biti objavljeni i nagrađeni

Tekstovi se šalju redakciji elektronskom poštom na adresu office@kragujevcanka.rs sa naslovom mjela – Iz mog ugla. Uredništvo portala donosi konačnu odluku o nagrađenom tekstu.

UČESTVUJTE!

Za sva dodatna pitanja pišite nam na office@kragujevcanka.rs ili u inbox Facebook stranice.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.