Konkurs za POSAO: web novinar/ka

Usled povećanja obima posla portal Kragujevčanka raspisuje Konkurs za prijem novog saradnika na poziciji web novinar/ka (u daljem tekstu kandidat).

Kakve kandidate tražimo?

Tražimo kandidate koji su komunikativni, poštuju dogovorene rokove i dinamiku dostavljanja materijala, uživaju u online istraživanju na teme iz sfere lepote, zdravlja, karijere, književnosti, umetnosti, gastronomije, prate aktuelnosti u oblasti digitalnih medija i žele da na tom polju uče i napreduju. Naš idealan kandidat spreman je da razvija svoje veštine, doprinoseći na taj način razvoju digitalnog koncepta portala. Tražimo osobu koja se ne uklapa u koncept “kancelarija od 9 do 5” 🙂 Ne postoje ograničenja u pogledu formalnog obrazovanja kandidata. Kandidat je punoletna osoba i sa prebivalištem ili boravištem (duže od 10 godina) u Kragujevcu.

Šta očekujemo?

Važno nam je da kandidat efikasno upravlja vremenom i poštuje zadate/dogovorene rokove. Uz to, pravopisne i gramatičke greške, kao i kršenje autorskih prava neće biti tolerisani. Očekujemo i da kandidat daje svoje predloge o temama, istražuje i konstantno razvija svoje komunikacione veštine i vodi računa o očuvanju identiteda i razvoju portala. Idealno, kandidat učestvuje i u aktivnostima marketinga za potrebe razvoja portala.

 

Šta mi nudimo?

Jedinstvenu priliku da uz naš tim kandidat uči i razvija svoje veštine na više polja – pored web novinarstva, u prilici smo da kandidatu pomognemo u karijernom usmeravanju i napredovanju u oblastima: programiranje, marketing i grafički dizajn. Kandidatu, stalnom saradniku nudimo priliku da se afirmiše kao web novinar i putem saradnje sa nacionalnim i regionalnim medijima. Kandidatu ćemo omogućiti da uživa u svim onim sitnicama koji posao novinara čini tako lepim – prisustva na događajima, ekskluzivna testiranja proizvoda kozmetičkih kuća, najukusniji obroci u fantastičnim restoranima u gradu… 🙂 I na kraju – kandidatu, stalnom saradniku obezbeđujemo i novčanu naknadu za rad.

Kako izgleda saradnja sa nama?

Probni period tokom kojeg ćemo videti da li se "uklapamo" (od 3 do 6 meseci, u zavisnosti od profila kandidata i obima posla) + stalan posao! To je to :) Radi se od kuće, iz naših prostorija, iz omiljenog kafića - gde god je kandidatu najprijatnije :)  Kandidat će periodično dolaziti na edukacije koje će mu pomoći da što efikasnije obavlja svoj posao.

 

PROCES SELEKCIJE

Svi zainteresovani mogu poslati CV na email zivanovic.v.kristina@gmail.com (u CC dodajte i email office@kragujevcanka.rs) uz propratno pismo, linkove ka profilima na društvenim mrežama i linkove ka dosadašnjim online publikacijama (ukoliko postoje). Biće kontaktirani kandidati koji uđu u uži izbor. U mogućnosti smo da primimo 3 (tri) izvršioca na probni rad, dok će jedan (1) nakon isteka perioda probnog rada dobiti ponudu o dugoročnoj saradnji.  Kompletnu prijavu možete poslati do 15.06.2018.

Potral kragujevcanka.rs vlasništvo je agencije za računarsko programiranje Pixelarium. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.