Na temu uspeha u karijeri i zadovoljstva poslom postoje brojne naučne studije, istraživanja, saveti… Jedno je sigurno – samo onda kada radite ono što volite možete biti uspešni i istinski zadovoljni karijerom. S druge strane, ne postoji lepši osećaj nego kada drugoj osobi izmamite osmeh, zar ne?

U susret 8. martu i podsećanju na feminističke pokrete koji godinama ohrabruju žene da se bore za svoje pravo glasa želimo i mi da vas motivišemo – i to na otpočinjanje sopstvenog posla u jednoj od najbrže rastućih industrija u svetu.

Industrija nege i ulepšavanja doživljava nagli rast u prethodnih pet godina, a s obzirom na izrazito konkurentno tržište potrebno je “ono nešto” da biste bile uspešne. Znanje, rad, praktične veštine, kontinuirano usavršavanje i podrška u radu su pouzdan start za uspeh u oblasti ženskog preduzetništva u industriji lepote.

Jedan od najaktuelnijih trendova na svetskoj sceni lepote je trajna šminka obrva, usana i kapaka. Kao jedan od vodećih beauty centara kada je o japanskoj metodi iscrtavanja obrva i trajnoj šminki reč, Cacao razvija jedinstven edukativni entitet – Cacao akademiju, koja ima za cilj prenošenje znanja i pružanje podrške u radu polaznicima.

Vremenom u edukativne programe akademije, pored obuke za japansku metodu iscrtavanja obrva i trajnu šminku, uključene su i obuke za: manikir, pedikir, depilaciju, svilene trepavice, profesionalno šminkanje, Lash Lift i botoks trepavica, masažu i maderoterapiju.

Poslovna filozofija Cacao akademije ne podrazumeva samo prenošenje teorijskog znanja i uvid u praktične radove polaznika. Cacao tim je vaš pouzdan partner na putu ka uspehu, uvek spreman da vam pomogne da razmete posao do same njegove srži. Business entuzijazam je zarazan kao i smeh, a cacao edukatori će vam pokazati zašto je posao u industriji lepote jedan od najlepših.

Pratite Cacao akademiju na društvenim mrežama Facebook i Instagram i budite u toku sa aktuelnim ponudama, terminima edukacija i programima obuka.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.