Nameštaj je potreban svima. Pored funkcionalnosti i koncepta dugoročne održivosti ključnih komada nameštaja, važno je i da imaju “dušu”, lični pečat koji se najbolje uklapa u vaš životni ili radni prostor. Kragujevačka kompanija “Majorelle” proizvodi upravo takav nameštaj.

Majorelle se bavi proizvodnjom raznovrsnog asortimana nameštaja po meri za stambene, poslovne i ugostiteljske objekte. Dnevna ili spavaća soba, kuhinja, poslovni prostor, čak i kupatila mogu zasijati novim sjajem uz pažljivo osmišljene i izrađene komade nameštaja.

Opremanje poslovnog prostora

Za potrebe otvaranja Cacao Beauty Center salona za negu i ulepšavanje u Beogradu, Majorelle tim izradio je praktične komade nameštaja koji vizuelno u potpunosti oslikavaju beauty mantru salona: lepota dostupna svima!

Praktično i estetski savršeno – Majorelle u Cacao Beauty centru

“Nameštaj koji izrađujemo odlikuje originalan i moderan dizajn i visoki kvalitet izrade uz pristupačne cene. Naš tim čine kvalifikovani, dobro obučeni i stručni radnici koji prate potrebe najzahtevnijih kupaca i izlaze u susret njihovim željama. Na raspolaganju smo da Vam pomognemo u odabiru stila, materijala i boja i da Vam ponudimo jedinstvene ideje za opremanje prostora”, ističu u kompaniji Majorelle.

Opremanje stambenog prostora

Dugogodišnjim radom i iskustvom kompanija Majorelle stvorila je prepoznatljiv brend na našem tržištu, a ono po čemu se izdavaja, uz ostalo, je i striktno poštovanje datih rokova za izradu nameštaja.

Opremanje stambenog prostora i izrada nameštaja po meri
Poštovanje rokova i visok kvalitet izrade – Majorelle idejno rešenje za opremanje stana

”I u budućnosti ćemo se truditi da zadovoljimo potrebe svakog kupca i nalazimo najpraktičnija rešenja za savremene uslove života”, ističu u kompaniji.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na web portalu majorelle.rs, telefonom na 064 933 6 993 ili mailom na office@majorelle.rs.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.