GRAZIA Shopping Night večeras u Plazi

Novo godišnje doba i nova modna sezona su tu – zato danas 05. oktobra od 17 sati do ponoći uživajte u još jednom Grazia Shopping Night događaju u Kragujevac Plaza centru! Idealna prilika da isprobate nove modne trendove i da gardrober osvežite sa nekoliko novih komada.

Tokom ove večeri, a u okviru interaktivne izložbe „Proširena stvarnost“ posetioce očekuje do sada neviđen zabavni sadržaj. Izložba koja će vas uz pomoć savremene tehnologije odvesti u svet Nacionalne geografije, trajaće od 02. do 21. oktobra 2019. godine.

Iz šoping mola, pozivaju sugrađane da u toku jesenje šoping noći iskoriste Grazia popuste na aktuelne kolekcije i dožive svoju izmenjenu realnost u šoping centru Kragujevac Plaza.

Spisak popusta pogledajte klikom na LINK 

#KRAGUJEVČANKAVOLI

Pored kupovine aktuelnih kolekcija iz asortimana odeće i obuće, preporučujemo da iskoristite sjajne pogodnosti u BENU apoteci – i ako do sada niste, počnete sa korišćenjem prirodnih i medicinskih preparata za negu kože.

Ono što će obradovati sve sugrađane je i dodatnih 15% popusta u dm drogeriji – na sve proizvode, uključujući i već snižene cene! Raf sa maskama za negu lica je jedan od nama omiljenih – zato trk do dm-a po dozu vitamina, hidratacije ili anti age nege za svoju kožu!

Neodoljivi ORSAY asortiman snižen je 20%.

Čime vi planirate da se častite tokom Grazia Shopping Night-a?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.