Motivacija i jesenji trening – tri proverena načina da ne zapostavite fizičku aktivnost

Stigla je jesen, a sa njom i sve ono što bi se našlo u jednom školskom sastavu pisanom od strane istinskog zaljubljenika u ovo godišnje doba 🙂 ali… Dani koji slede nisu samo za ušuškanu atmosferu uz tople čajeve, karo dezen toplog ćebeta, kultna TV ostvarenja i aromatične sveće, treba malo (više) vremena ostaviti i za trening, jer da se podsetimo – fizička aktivnost je deo životnog stila, a ne moranje ili prečica do manje kilograma. 


Donosimo tri proverena načina kako da ove hladnije sezone održite motivaciju za trening uz male pomoćnike iz BIG FASHION Kragujevac centra i podsetnik da je umerenost ključ uspeha – čak i kada je o fizičkoj aktivnosti reč. 

Torbu za trening spakujte dan ranije 

Kada vam je oprema na dohvat ruke i spakovana, nema izgovora u vidu – mrzi me da sad tražim opremu, ne znam gde mi je majica, gde su patike, bolje da odmorim malo, ionako sam baš umorna, a trening može da sačeka sledeći termin… 

Još kada je torba lepa i funkcionalna kao Nike Gym Club model iz Intersport ponude u BIG FASHION Kragujevac centru, ponestaje ideja za izgovore 🙂 Ovaj model torbe izrađen je od izdržljivog materijala i ima veliku pregradu u koju ćete lako spakovati potrebnu garderobu za trening. Tu je i manja pregrada za sve one sitnice bez kojih ne izlazite iz kuće, kao i ručke i traka za mogućnost nošenja preko ramena. 

Odaberite svoj model torbe za trening u Intersport objektu  u BIG FASHION Kragujevac centru gde vas tokom BIG šoping dana od 6. do 8. oktobra očekuje dodatnih 10% popusta na iznos računa.

Zapamtite – sve se računa 

Biće dana kada vam jednostavno nije do odlaska na grupni trening ili u teretanu i to je potpuno uredu. Trening u kućnoj varijanti uz vežbe zagrevanja i istezanja je uvek dobra ideja, a osim vremena i udobne opreme nije vam potreban nikakav drugi rekvizit. Na YouTube platformi dostupan je veliki broj laganijih programa vežbanja, ali slobodno možete i improvizovati ukoliko nemate zdravstvene probleme. 

Za kupovinu udobne opreme posetite Sport Vision maloprodajni objekat u BIG FASHION Kragujevac centru gde vas tokom BIG šoping dana od 6. do 8. oktobra očekuje do 30% popusta na obeležene artikle. 

Za maksimalnu udobnost izaberite helanke od rastegljive tkanine kakav je New Balance Essentials model iz Sport Vision ponude u BIG FASHION Kragujevac centru. 

Obratite pažnju na ishranu i redovnu hidrataciju

Redovni i nutritivno izbalansirani obroci uz obaveznu hidrataciju biće od velike pomoći pri održavanju nivoa energije tokom dana i treninga. Kada je reč o izbalansiranoj ishrani zaboravite na restrikciju, a umesto potpunog isključivanja određenih grupa namirnica radije ih konzumirajte u ograničenoj količini. 

Kada je o hidrataciji reč, voda je najbolji izbor naročito pre, tokom i nakon fizičke aktivnosti. Za održavanje nivoa hidratacije tokom treninga ne zaboravite da ponesete vodu i da je redovno konzumirate, a u Vitapur maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru možete pronaći Rosmarino flašice za vodu od nerđajućeg čelika. Odabirom flaše za višekratnu upotrebu, takođe smanjujete negativan uticaj na životnu sredinu i time doprinosite smanjenju otpada.

U Vitapur maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru tokom BIG šoping dana od 6. do 8. oktobra očekuje vas popust do 50% i dodatnih 18% na određene artikle iz ponude. 

BIG šoping dani od 6. do 8. oktobra idealna su prilika za jesenju kupovinu uz sjajne popuste i uštedu. Više informacija i listu svih popusta potražite OVDE.