NE PROPUSTITE: Interaktivna izložba o ljudskom telu za mališane u BIG FASHION Kragujevac centru

Vikend planovi i slobodno vreme posle posla sa porodicom – samo čitanje ove četiri reči je pola zasluženog odmora 🙂

Najvažnije je da je porodica na okupu, a kada je reč o aktivnostima u kojima će svaki član uživati, donosimo dobre vesti iz BIG FASHION Kragujevac centra – do 2. novembra mališani uzrasta od 5 do 14 godina imaće priliku da učestvuju u radionicama i interaktivnoj izložbi Upoznaj tajne ljudskog tela.

Gde i kada?

Postavka je u centralnom atrijumu BIG FASHION Kragujevac centra, a radno vreme je radnim danima od 14 do 20 sati i vikendima od 12 do 20 sati.

Šta će mališani naučiti?

Kako funkcionišu pluća, mozak, stomak i drugi organi, na način prilagođen uzrastu deteta i kroz zanimljive i interaktivne radionice. Kao pravi mali lekari, deca dobijaju lekarsku uniformu, što ovu izložbu čini još interesantnijom.

Osim toga, boljim poznavanjem ljudskog tela i načina na koji funkcionišu sistemi organa i organizam u celini, deca razvijaju i usvajaju navike koje čuvaju zdravlje.

Da li su teme izložbe i radionica prilagođena gradivu u školi?

S obzirom da je interaktivna izložba Upoznaj tajne ljudskog tela prilagođena deci uzrasta od 5 do 14 godina, teme i način rada odgovaraju i najmlađima koji tek upoznaju ljudsko telo, kao i školarcima koji već imaju predmet biologija.

Interaktivna izložba je vid učenja kroz zabavu i okupiranje dečije pažnje zanimljivim sadržajima, nije koncipirana prema udžbeniku i korisna je kao vid dodatnog, neformalnog učenja.

Kakvu obavezu imaju roditelji?

Da dovedu mališane na interaktivnu izložbu 🙂 i da se opuste uz šolju omiljenog toplog napitka u Maestro Café objektu u atrijumu BIG FASHION Kragujevac centra, dok mališani sa animatorima upoznaju tajne ljudskog tela.

Da li se učešće na interaktivnoj izložbi plaća i koja je cena?

Učešće na interaktivnoj izložbi Upoznaj tajne ljudskog tela je besplatno 🙂