Nova teretana na otvorenom u Šumaricama

U Šumaricama, pored trim staze, na prostoru gde se već nalaze sprave za vežbanje na otvorenom, za rekreativce i sportiste, postavljena je još jedna teretana na otvorenom sa novim spravama i tartan podlogom.

– Grad Kragujevac će ove godine sa milion dinara finansirati postavljanje tri otvorene teretane, a ovo je prva u nizu koja je u potpunosti završena i urađena u skladu sa svim standardima i tartan podlogom, kazao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

On je izrazivši zadovoljstvo što je prvi put jedno gradsko preduzeće uradilo tartan podlogu.

– Od početka do kraja – i sprave za vežbanje i gumenu podlogu „Šumadija” DOO uradila je samostalno. S obzirom na to da smo podlogu prvi put uradili zadovoljni smo izvedenim radovima, rekle je Jasmina Mihajlović, direktorka „Šumadija” doo Jasmina Mihajlović i najavila da će postavljanje podloge praktikovati i na ostalim teretanama na otvorenom.

Inače nove teretane na otvorenom, najavljeno je, biće postavljene na jezeru Bubanj i u naselju Aerodrom. U toku su radovi na fiskulturnoj sali u Srednjoj stručnoj školi, rade se dečija igrališta iza Perona, mesnim zajednicama „21. oktobar“ i „Lepenica“, u nastavku i dečija igrališta iza „Ozona“ i u Dobrači. Uveliko teku radovi na jezeru u Šumaricama, a radiće se otvoreni tereni u Resniku i Maršiću.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.