NUXE noviteti: mirisi koji će oživeti najlepše emocije

„Miris je moćan čarobnjak koji vas nosi kroz hiljade kilometara i kroz sve godine koje ste proživeli“ – Helen Keller

Ono što volimo u mirisu, zapravo nije sam miris, nego njegova povezanost s našim iskustvima. A naša su najlepša iskustva najčešće povezana s najlepšim delom godine – letom. I baš zato volimo da mirišemo na mešavinu mora, peska i krema za sunčanje jer nas taj miris podseća na duge sunčane dane na plaži, tople senzualne noći, slobodu, neobuzdanost, užitak, strast i uzbuđenje.

Predstavljamo dve mirisne ikone – Nuxe vodice za telo – koje će oživeti najlepše emocije i uspomene

NUXE SUN

Duh leta ulovljen u Slasnu mirisnu vodicu

”Ova mirisna vodica više je od mirisa, ona je predivno sunce koje sija na tvojoj koži.” – Aliza Jabès, CEO i osnivači NUXE grupe

Mirisno iskustvo nadahnuto NUXE SUN linijom pretočeno je u bočicu čistog užitka koji doslovno izaziva zavisnost.

S formulom koja nije fotosenzitivna i može se koristiti i na suncu, te blistavim tonovima slatkih narandži i petitgraina (lista gorke narandže) apsolutno je neodoljiva. Meki tonovi kokosa i egzotičnih cvetova Tiare, okruženi senzualnim notama vanile i mošusa, bude najlepše emocije leta i vode nas u daleke tropske krajeve.

Svojim očaravajućim notama, ova mirisna vodica popravlja raspoloženje u svako godišnje doba, a neodoljiv osećaj leta traje zauvek.

Bočica koja simbolizuje zalazak sunca

Dok mirisne note Slasne mirisne vodice podsećaju na predivan letnji dan, slavna je bočica podsetnik na najlepše zalaske sunca.

Tople nijanse razlivaju se po njenoj bočici od duboke amber narandžaste do zlatnožute boje, završavajući zrakom laguna plave i time simbolizujući trenutak kada sunce uranja u kristalno čiste vode Mediterana. Dinamična i profinjenog minimalističkog dizajna, ova staklena bočica na pumpicu trenutno pruža užitak ‘kupanja u suncu’.

Cena, 100 ml: 3.400 din

NUXE BODY

Opuštajuća mirisna vodica

Mirisna senzacija, u bočici koja vas osvežava i pruža nežan miris čistoće

”Kad smo lansirali NUXE Body liniju, naša je vizija bila da stvorimo proizvode za negu tela koja će omogućiti ženama jednostavne tehnike nanošenja, visoku učinkovitost, sanjive teksture i očaravajuće mirise.” – Aliza Jabès, CEO i osnivač Nuxe grupe

Suptilna harmonija osvežavajućih nota kokosovog sorbeta, stopljena s cvetnim buketom belih cvetova narandže i badema, uz otkriće senzualnih dodira mošusa i divlje vanile, pruža izuzetno svežu senzaciju prolećnog jutra i opuštanja, podsećajući na bezbrižne trenutke detinjstva.

Njena privlačnost leži u pažljivo uravnoteženoj jednostavnosti i suptilnom efektu, predstavljajući novi pristup u prirodnim mirisnim ritualima.

Predivna spolja jednako kao i iznutra, ona podseća na „hladan tuš“ koji vas osvežava i daje miris čistoće ili upravo opranog veša. Sjajna staklena bočica (100 ml) omogućava nanošenje i užitak u Opuštajućoj mirisnoj vodici u svako vreme i  na svakom mestu, za senzualan završni dodir.

Cena, 100 ml: 3.400 din

Mirisne vodice VS parfemi

Poslednjih nekoliko godina mirisne vodice postaju nezaobilazan deo beauty torbice svake žene. Koja je tajna njihove popularnosti?

  • Uloga mirisnih vodica nije samo miris, već i osveženje i hidratacija
  • Možemo ih naneti po čitavom telu
  • Lagane su i prozračne i daju miris svežine
  • Jeftinije su od parfema i jednostavnije za nošenje
  • Nisu fotosenzitivne te se mogu koristiti čak i na plaži i suncu.

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u odabranim apotekama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.