OSVOJITE Crème Fraîche® de Beauté masku za lice

Istraživanja pokazuju da su zagađujuće čestice kojima smo svakodnevno izloženi čak 20 puta manje od pora na licu, te lakše prodiru unutar kože, gde u epidermisu izazivaju dehidriranost, gubitak elastičnosti i čvrstoće. Zagađujuće čestice na taj način negativno deluju na razbijanje kolagena i lipidnog sloja u koži, što otežava zapravo funkciju kožne barijere. Detaljnije o uticaju zagađenja iz okoline na kožu čitajte ovde.

Pružite koži neodoljivu negu, učestvujte u našem nagrađivanju i osvojite Crème Fraîche® de Beauté masku za lice.

Ova SOS maska koja sadrži biljna mleka i ekstrakt alge, pruža koži 48-časovnu hidrataciju, intenzivno je umiruje te štiti od zagađujućih čestica iz okoline (dim cigareta, smog, prašina…). Koža je trenutno umirena, osvežena, meka i izuzetno prijatna.

Biljna mleka bagrema, žutog graška, zelenog čaja, badema, zobi, kokosa i soje obilno hidratizuju i omekšavaju kožu, dok visokotehnološki ekstrakt crvene alge te biljna hijaluronska kiselina ‘zaključavaju’ vodu u koži te deluju kao štit od zagađenja. Visoke koncentracije ekstrakta belih cvetova narandže i badema te alantoina, umiruju i omekšavaju kožu.

Nanesite 1-2 puta nedeljno na lice i vrat. Kao dnevnu masku: nanesite u debljem sloju i ostavite da deluje oko 10 minuta, a zatim umasirajte u kožu, a zatim blaznicom uklonite ostatke proizvoda. Kao noćnu masku: nanesite u tankom sloju i ostavite da deluje preko noći.

Sadrži 94,9% prirodnih sastojaka. Maska je namenjena svim starosnim dobima i tipovima kože, čak i osetljivoj.

PRAVILA i USLOVE učešća pročitajte OVDE. Srećno!