Prednovogodišnji pokloni: 2×1 Nuxe Rêve de Miel® balzam za usne

U susret prednovogodišnjim proslavama i prazničnom raspoloženju pripremamo brojna iznenađenja za vas! Danas vam poklanjamo 2×1 Rêve de Miel® balzam za usne.

Rêve de Miel® balzam za usne i ove godine stiže u neodoljivom limitiranom izdanju. Pakovanja ovih slasnih balzama oslikana su motivima usana te grafikama u živopisnim bojama koje daju pravi pop art izgled. Omiljena must have izdanja originalne formule balzama bez boje, dostupna su u tri neodoljive varijante pakovanja za uvek predivne usne.

Rêve de Miel® Ultra-hranljivi balzam za usne čist je medeni delikates i najbolji saveznik za predivne usne zahvaljujući svojim darežljivim aktivnim sastojcima: ultra-slasna medena tekstura pruža jedinstven osećaj i božansko medeni ukus kada ga nanesete na usne, uz osvežavajuće neodoljive mirise eteričnih ulja grejpa i limuna koja unose razigranu i slasnu mirisnu notu medenoj bazi.

PRAVILA i USLOVI učešća u nagrađivanju:

#1 Za učešće u nagrađivanju prijavite se klikom na Like/Sviđa mi se ispod pinovane objave o nagrađivnju na Facebook stranicama OBA portala organizatora (JollyWoman i Kragujevčanka)

#2 Ostavite jedan komentar ispod objave o nagrađivanju na Facebook stranicama OBA portala organizatora

#2 Lajkujte JollyWoman i Kragujevčanka

#3 Lajkujte Nuxe Srbija

Nagrađivanje traje do 4.12. do 10.00 sati i u istom mogu učestvovati sve čitateljke sa adresom za prijem nagrade na teritoriji Republike Srbije.

Pravo na nagradu ostvaruju čitateljke koje su ispunile sve korake navedene u Uslovima nagrađivanja.

Srećno!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.