TOP saveti za optimalnu letnju hidrataciju

Da li će nam se leto konačno vratiti? Kako god, bliži se odlazak na godišnji odmor, a s njime i letnje aktivnosti koje obožavamo. Neki leto vole da provedu lagano i opušteno, drugi vole aktivno. U svakom slučaju,  sunce, more i pesak gotovo su nezaobilazni. I koliko nam je s jedne strane leto zabavno, s druge strane našoj koži baš i nije. Uprkos mnoštvu vodenih aktivnosti, sunce i more isušuju kožu, a proizvodi za sunčanje oštećuju zaštitni sloj i pojačavaju dehidraciju. Rezultat je gruba i beživotna koža te „fine linije“ oko očiju. Stoga tokom leta naša koža treba ekstra hidrataciju i to – svakodnevno, dva puta na dan! Držite se ove mantre jer je to ono što osigurava baršunasto glatku i nežnu kožu, sjajnu put i zdrav izgled kože.

Crème Fraîche® de Beauté – linija za »optimalnu« hidrataciju svakog tipa kože

Iako proizvodi na tržištu izgledaju slično, neke su formule ipak bolje od drugih.

Laboratoria NUXE kreirala je Crème Fraîche® de Beauté liniju za „optimalnu“ hidrataciju svih tipova kože. Prirodna sinergija nežnih biljnih mleka s visokotehnološkim ekstraktom alge te prirodna hijaluronska kiselina, donose savršen balans koži omogućavajući intenzivnu 48-satnu hidrataciju uz dodatan učinak protiv zagađenja iz okoline.  

NUXE koristi biljna mleka bagrema, žutog graška, zelenog čaja, badema, zobi, kokosa i soje, od kojih svako ima jedinstveno bogatstvo sastojaka za hidrataciju i omekšavajuće delovanje na kožu. S druge strane, inovativan aktivan sastojak u obliku visokotehnološkog ekstrakta dobijenog iz crvene alge s Baltičkog mora te prirodna hijaluronska kiselina „zaključavaju“ vodu u koži i sprečavaju dehidraciju.

NUXE Crème Fraîche® de Beauté 48-satni hidratantni i umirujući serum

Hidratantni serum donosi odlične rezultate jer sadrži posebne aktivne sastojke koje prodiru dublje u kožu, dok se njegova izrazito fluidna tekstura brzo upija i savršeno odgovara svim tipovima kože. Brže i snažnije obnavlja celovitost hidrolipidne barijere i puni rezerve vode u koži. Može se koristiti tokom cele godine i odličan je tretman za revitalizaciju kože u skladu s njenim potrebama – leti  ispod sredstava za zaštitu od sunca te u septembru kad je koža često „žedna“.

Ujutro i uveče nanesite malu količinu seruma na čistu kožu lagano masirajući kružnim pokretima. Osvežavajuća tekstura ovog seruma vratiće vašoj koži elastičnost, mekoću i senzualnu svežinu.

Cena, 30 ml:  3.648 din

LETNJI S.O.S. TRIKOVI
Redovan piling – priuštite koži nakon sunčanja i UV zračenja piling, te uklonite izumrle ćelije. Ujedno ćete pomoći da omiljena SUN krema bolje prodre u kožu.

Nakon tuširanja nanesite na telo koktel dragocenih biljnih ulja i vitamin E, Čarobno suvo ulje - Huile Prodigieuse, te umirite kožu tela.

Koža lica je izgorela na suncu? – To nikako nije dobro, no sada joj pomozimo! Nanesite omiljenu hidratantnu masku na lice te ostavite da deluje neko vreme. Nakon umivanja nanesite serum. Već je bolje, zar ne?

NUXE Crème Fraîche® de Beauté 48-satna hidratantna SOS maska

Ako je koža doista jako dehidrirana, što se često događa nakon dugotrajnog izlaganja suncu, potrebna joj je intenzivna hidratacija kako bi se što pre vratila u stanje ravnoteže. Za tu namenu koriste se posebni proizvodi.

NUXE Crème Fraîche® de Beauté 48-satna hidratantna SOS maska predstavlja trenutnu osvežavajuću ‘infuziju’ za dehidriranu kožu zahvaljujući visokim koncentracijama biljne hijaluronske kiseline.

Jednom do dva puta nedeljno, umirite i hidratizujte kožu ovom SOS maskom, a čak i ako zaspete s njom, koža će vam biti zahvalna na povećanoj dozi hidratacije.

Cena, 50 ml: 2.379 din

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u apotekama.

www.nuxe.rs

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.