Tri filma koja treba da pogledate ove jeseni

Ušuškani sa dragom osobom, sa šoljom omiljenog toplog čaja (ili možda čaše vina?) u rukama, a veeelila porcija kokica na dohvat ruke… Pitate se kako da odaberete najbolje filmove za ovu jesen? Evo odgovora:

Good Will Hunting

Američka drama iz 1997. godine. Režirao je Gas Van San. Glavne uloge tumače Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck, Minnie Driver i Stellan Skarsgard. Radnja prati dvadesetogodišnjeg radnika iz Južnog Bostona, Willa Huntinga, genija koji odlazi na terapije i uči naprednu matematiku sa profesorom, kako bi izbegao zatvorsku kaznu.

*Ovaj film je osvojio brojne nagrade i priznanja.

You’ve Got Mail

Ovaj film donosi odličan glumački spoj- Toma Hanksa  i Meg Ryan. Ketlin Keli je vlasnica knjižare za decu. Ketlin živi sa svojim dečkom, novinarom Frenkom, ali njihova veza prerasta u rutinu. 

*Šta će se na kraju desiti? Da li će Ketlin i Frenk ostati zajedno? Pogledajte film i saznajte.

Dear John

Ovo je američka romantična drama iz 2010. godine. Glumački par čine Amanda Seyfried i Channing Tatum. Film je snimljen po istoimenom romanu Nicholasa Sparksa. John Tyree, vojnik u vojsci specijalnih snaga, upoznaje studentkinju Savannu Lynn Curtis i od tog trenutka, njihova ljubavna priča počinje.

*Da li će ova ljubavna priča imati srećan kraj? Uključitefilm, skuvajte kafu i uživajte u ovoj romantičnoj drami!

Jelena Radešić