Ultimativni vodič za snalaženje u drogerijama

Koliko puta ste ušli u neku od drogerija u gradu u potrazi za baš onom određenom stvarčicom za čišćenje lica za koju ste čuli od svoje drugarice, a koja vam se toliko dopala? Zakoračili i odmah tu na ulazu zastali jer ne znate na koju stranu krenuti jer – gde se među tolikim preparatima, kremama, šamponima, micelarnim vodama nalazi baš to što vama treba? 

Usmerite svoju pažnju – postoji samo ono što tražimo

Potraga za onim što želimo u drogeriji često ume da bude svojevrstan podvig! Treba dobro naoštriti sva čula, posebno se potruditi da ne zastanemo kod svakog rafa jer nam je, eto, neka nova pinceta koju nikada nećemo koristiti privukla pažnju. A tek orijentacija u prostoru…nikad kraja!  

Bez testera, molim!

Od jednog do drugog stalka sa šminkom – naravno da ćemo isprobati sve mazalice i išarati ruke testerima od mat roze do neke nude varijante. Na redu su i parfemi jer kako proći pored svih tih opojnih mirisa, a naprskati novu notu parfema naše omiljene glumice. I onda – daj da ipak pitamo konsultanta u radnji da nam pomogne da pronađemo to što tražimo već više od sat vremena jer druge obaveze čekaju. 

Osmeh na lice i…

I tada, na poslednjem rafu, baš kao što u filmovima prikazuju scenu kada glavni lik konačno ugleda ono što želi, eto je – LUNA play plus četkica za čišćenje lica za koju nam je ona drugarica pričala da je do kraja septembra možemo pronaći u svim dm drogerijama širom Srbije po specijalnoj ceni sniženoj za čak 30 odsto! Omiljeni švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO pobrinuo se da koža lica ne trpi promene koje donose prvi jesenji dani, da ostane glatka i blistava. LUNA play plus uklanja čak 99,5 odsto nečistoća sa lica, a dovoljno je koristiti je samo jedan minut ujutru i jeda minut uveče i spremni ste za sve izazove koji dolaze sa kišom, opalim lišćem i hladnim danima. Zaboravite na suvoću kože pružajući joj svakodnevnu nežnu eksfolijaciju uz T-sonične pulsacije koje masiraju kožu, čineći je jedrom i čistom – jednostavno savršenom za svaki novi dan!

Pružite koži sve što joj treba po specijalnoj ceni tokom septembra – bez gubljenja među rafovima!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.