Sigurno ste i vi kao školarac obožavali upisivanja u leksikone 🙂 Kako biste se osećali da sada pročitate ono o čemu ste pisali dečjim rukopisom pre 15, 20 godina? Omiljeni film, serija, nastavnik, školski predmet, dan u nedelji, najbolja drugarica, šta želim da pudem kad porastem, VMO (da li znate šta znači ova skraćenica?), gde želim da putujem, na put oko sveta povela bih… I dolazimo do suštine svake želje počev od najranijeg uzrasta pa do osobe kakva ste sada – konstantne potrebe da putujemo, istražujemo, otkrivamo, živimo!

Svakom putovanju prethodi dobra priprema i planiranje: istraživanje o destinaciji, popis putne apoteke, neophodnih dokumenata, stvari koje obavezno treba da se nađu u koferu… A na samoj destinaciji bezbroj i bezbroj “škljocanja” telefonskom kamerom, puno iskustava i doživljaja, bar 344 nove uspomene 🙂

Upoznajte Putovnik – must have za svako putovanje!

Vašim dragocenim iskustvima sa putovanja zabeleženim kroz kameru nije mesto u mobilnom telefonu – uradite fotografije i zalepite ih u Putovnik leksikon putovanja u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Putovnik je izrađen od čvrstog unutrašnjeg papira visokog kvaliteta, a korice upećatljivog dizajna povezane su spiralom. Konceptualno kreiran kao must have za planiranje svakog putovanja, Putovnik ujedno i čuva vaše najdraže uspomene.

Putovnik svojim vizualnim identitetom portretiše sve ono što pravi putnik i jeste – avanturista uvek u potrazi za novim iskustvima, večiti optimista, temeljan u planiranju ali i obožavalac svih onih nepredviđenih, sitnih zadovoljstava!

Putovnik sadrži sekcije koje će vam olakšati planiranje i pakovanje za putovanje:
✔️ Informacije o destinaciji
✔️ Spisak neophodnih stvari i dokumenata
✔️ Podsetnik za putnu apoteku, osiguranje
✔️ Mesto za fotografije
✔️ Beleške
✔️ Mapu sveta
✔️ Stikere za mapu
✔️ Džep za stikere

Leksikon putovanja možete poručiti po PROMO ceni od 1490 RSD na Facebook stranici, a avanture Putovnika pratite i na Instagramu: @putovnik_leksikon

Putovanje je lepše uz #Putovnik ?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.