“Ženski razgovori” pred kragujevačkom publikom

Predstava urađena na osnovu tekstova Duška Radovića „Ženski razgovori“, koja slavi 30. rođendan, biće odigrana na večernjoj sceni Pozorišta za decu u Kragujevcu, 12. februara, sa početkom u 20 sati.

Uloge su podelili naši poznati glumci Vesna Čipčić, Milan Caci Mihailović i Svetlana Ceca Bojković.

U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku. Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan i, na da sve, zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu.

Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima/Svetlana Bojković i Milan Caci Mihailović/ u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom “Ženski razgovori “ po tekstu velikog Duška Radovića. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj…. Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija“, napisala je komentarišući predstavu u svom blogu Vesna Čipčić.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.