Ah, te novogodišnje odluke: Ovo su najvažniji saveti za vašu beauty listu

Decembar je onaj period godine kada se oko nas sve šareni i sija  kako bismo u pozitivnom duhu ispratili godinu za nama i optimistično dočekali novu. U prirodi je poslednjeg meseca taj čaroban osećaj uzbuđenja, jer je pred nama još jedan krug od 365 dana, što nas podseća da je svaki dan prilika da ispunimo svoje želje ili ciljeve koje postavljamo. Zato i posežemo za dobro poznatom listom novogodišnjih odluka koje, zapravo, nije tako lako napraviti. Mnogi od nas ne uspevaju da „štrikliraju“ to što su zacrtali upravo zbog optimizma koji buja, posebno u ovom delu godine.

Najčešća preporuka da biste ispunili ono što ste zacrtali jeste da svoje ciljeve napišete u formi spiska. Mnogi zaboravljaju ipak da je još važnije da te stavke koje navodite treba da budu realne i konkretne, kako biste imali što bolji fokus i iz dana u dana postajali sve bolja verzija sebe. Zato je najvažnija novogodišnja odluka koju treba da postavite sebi upravo ova  – da  brinete o sebi. To je ujedno i glavna poruka koju vam šalje FOREO, švedski beauty brand koji svojim inovativnim proizvodima pomaže da unapredite kvalitet života. U nastavku možete pročitati neke od ideja koje FOREO predlaže da se nađu na listama novogodišnjih odluka.

Brinuću o sebi i svojoj koži

Vaša koža prva prikazuje stanje zdravlja. Ukoliko svakodnevno pijete dve litre vode, ne samo da ćete hidrirati kožu i izbeći osećaj suvoće, nego ćete pomoći svom metabolizmu i telu kome je voda preko potrebna. Naravno, kožu treba održavati čistom, pogotovo kada je u pitanju  lice. Zato je FOREO tu za vas i predlaže da počastite sebe za Novu godinu sjajnom LUNA play plus četkicom za čišćenje lica, koja će u toku decembra biti snižena 30 odsto u dm-drogerijama širom Srbije. Ova zabavna četkica je dugotrajna i efikasna, zahvaljujući prijatnim pulsacijama kojima uklanja 99,5 odsto nečistoća, sebuma, mrtvih ćelija, pa i upornih ostataka šminke, a pritom  obnavlja teksturu kože i ujednačava ten.

Treniraću ono u čemu uživam

Verovatno vam je stavka treniranja bila na svakoj listi do sada, a ipak broj onih koji su ovo zaista sproveli u delo ipak nije tako veliki. Izgovora je mnogo, ali da ne biste zapali u tu zamku mnogo je važnije da sami definišete šta možete da trenirate a da vam to ne bude opterećenje. Ako vam ne odgovara aerobik ili naporan kardio trening, đuskajte na zumbi. Vežbajte kod kuće ako vam smeta gužva u teretani. Opcija je mnogo, a samo ako znate šta vam odgovara bićete i dosledni u vežbanju. I u ovom slučaju, LUNA play plus je tu za vas, s obzirom na to da je idealna za oporavak nakon treninga i sprečava iritacije kože uzrokovane znojem.

Provodiću kvalitetno vreme sa sobom i svojim najbližima

Kada pravite osvrt na godinu za vama, uvek ostaje pitanje da li ste pametno koristili i organizovali svoje vreme. Obaveze u školi ili na fakultetu, a posebno na poslu, vrlo često utiču na to kako ćete koristiti slobodne sate. Da biste bili posvećeni sebi, unesite promene u svoju dnevnu rutinu, počevši od kvalitetnih beauty navika, kao što je spa dan jednom nedeljno u vašem sopstvenom kupatilu, pa do pojedinih perioda u toku dana kada ćete se „isključiti“ iz uobičajenih obaveza, i-mejl prepiske i svega ostalog, da biste mogli da provodite više vremena sa onima koje volite.

Ostatak liste prepuštamo vama, u istom duhu, a FOREO vam želi srećne novogodišnje praznike!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.