Prednovogodišnji DETOX: Kedrova sauna po PROMO ceni

Kako biste praznike dočekale u dobroj formi, zdrave i lepe potrebno je da očistite i misli i telo od svakodnevnog stresa, posledica nepravilne ishrane, nedovoljno sna.

Vreme je za detox!

U Massage centru Vesne Joksimović u toku je specijalna akcija: 10 tretmana u kedrovoj sauni po najpovoljnijoj ceni do sada – 3000 RSD.

Boravkom u kedrovoj sauni pod dejstvom vrele pare, zasićene lekovitim travama, otvaraju se kožne pore i dolazi do pojačanog lučenja znoja, čime se organizam čisti od nagomilanih toksina.

Boravak u kedrovoj sauni pokazao se kao uspešan način za rešavanje problema sa hroničnim umorom i stresom. Već nakon 10 minuta boravka u kedrovoj sauni, aktivna jedinjenja kroz otvorene pore dospevaju u krv i čine čuda za vaše zdravlje! Nakon samo jednog tretmana dolazi do normalizacije funkcije metabolizma, umor i osećaj napetosti nestaju, rešava se problem nesanice.

Kedrova sauna odličan je saveznik i u borbi protiv viška kilograma i celulita. Masne naslage se tope, metabolizam ubrzava, a koža postaje zategnuta i vizuelno lepša.

Obradujte sebe serijom tretmana u kedrovoj sauni ili ih, kao gest ljubavi i poštovanja poklonite dragoj osobi.

Hajde da u 2019. godinu zakoračimo kao bolja verzija sebe! Massage centar Vesne Joksimović je naš najbolji prijatelj u ostvarenju tok cilja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.