#BeautyCrush: Prodigieux® uljni gel za tuširanje

Sigurno, prirodno, kremasto i zdravo, bez isušivanja, čuvajući kožu, njenu mekoću i hidrataciju. Mirisno i senzualno s notama koje vas vode u svet topline, sunca i nežnosti. Sjajno i blistavo, onako kako izgleda zdrava i predivna koža.

Još od nastanka Huile Prodigieuse® Čarobnog suvog ulja, koža je tražila nežno tuširanje koje bi svojom mirisnom čarolijom upotpunilo negu ovim očaravajućim kultnim uljem. Savršeno iskustvo tuširanja od sada isprobajte uz novi NUXE Prodigieux® huile de douche Uljni gel za tuširanje

Ovaj kremasti gel pretvara iskustvo tuširanja u neverovatan doživljaj za sva čula, uz savršen osećaj sigurnosti za našu kožu. Otkrijte njegovu dragocenu, presijavajuću uljnu teksturu poprskanu zlatnim bisernim česticama, koje se u dodiru s vodom pretvaraju u izuzetno finu penu. Njegova formula nežno čisti kožu bez isušivanja i pruža koži osećaj poput svile, a sanjivi miris koji čini tuširanje iskustvom punim užitka.

Zašto Prodigieux® huile de douche 

izaziva zavisnost?

  • Sedefasta tekstura ulja poprskana bisernim česticama zlatnog sjaja.
  • Fina pena koja nastaje u dodiru s vodom
  • Slastan miris Prodigieux® linije inspirisan Čarobnim suvim uljem
  • Nežna formula bez sapuna i isušivanja, zahvaljujući biljnoj čistećoj bazi
  • Bogato ulje slatkog badema koje hrani i čuva kožu
  • Svilenkast odsjaj na koži nakon tuširanja

Obilje luksuza i glamura u gelu za tuširanje koji se topi na koži jednostavno izaziva zavisnost… Božanstveno mirisan i s nežnim, diskretnim zlatnim sjajem, ovaj uljni gel će nežno, ali temeljno očistiti kožu, omekšati je i pripremiti za negu koja dolazi. Uz diskretan zlatni sjaj, baš poput Huile Prodigieuse® Or zlatne varijante suvog ulja, ostavlja na koži nežan i diskretan sjaj, a kožu čistom i hidratizovanom, bez isušivanja.

Cena, 200 ml: 1.070 din

NUXE prirodnu francusku kozmetiku potražite u apotekama.