Claudia Schiffer makeup proizvodi USKORO i u Srbiji!

Supermodel, ikona stila i prirodne lepote, Klaudija Šifer (Claudia Schiffer) u saradnji sa Artdeco kozmetičkom kućom, kreirala je limitiranu kolekciju makeup proizvoda! Ne možemo, ali ne možemo da dočekamo plasiranje ove Artdeco linije na tržište Srbije!

“Tokom karijere modela naučila sam mnogo radeći sa najboljim svetskim profesionalnim šminkerima. Ta iskustva iskoristila sam da kreiram proizvode visokog kvaliteta, moderne, jednostavne za upotrebu – proizvode koji će ulepšati vaš izgled i podići vam samopouzdanje”, istakla je Šifer u zvaničnom saopštenju povodom lansiranja makeup kolekcije.

Brilijantno dizajnirani. Autentični. Pažnja posvećena svakom detalju. Kolekcija uključuje lični potpis Klaudije Šifer i predstavlja sve ono što ona voli kada je o šminkanju reč.

Trenutno je dostupna opcija online kupovine proizvoda koje je kreirala Klaudija Šifer. Artdeco tim je putem Facebook društvene mreže obavestio potrošače da proizvode uskoro možemo očekivati i u slobodnoj prodaji. Kontaktirali smo predstavnike kompanije, ali još uvek nije izdato saopštenje o datumu početka prodaje Klaudijinih proizvoda u Srbiji. Više informacija uskoro!

CLAUDIA SCHIFFER MAKE UP

USKORO!!! <3<3<3

Posted by ARTDECO cosmetics on понедељак 4. септембар 2017.

Fotografije: claudiaschiffermakeup.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.