Dan otvorenih vrata u Cacao Fizio centru

U četvrtak, 25.06. od 12 do 21 sat u novootvorenom Cacao Fizio centru u ulici Daničićeva 97 biće upriličen Dan otvorenih vrata. Tokom ovog perioda svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa stručnim timom Cacao Fizio centra, fizikalnim procedurama, kineziterapijskim tehnikama i pristupom koji koriste u radu sa pacijentima.

Vodeći se tom devizom #CacaoBeauty tim s ponosom predstavlja novi projekat: otvaranje modernog fizio centra u Kragujevcu! Smešten u blizini centra grada (ulica Daničićeva 97), Cacao Fizio centar pruža veliki broj fizikalnih procedura koje u kombinaciji sa kineziterapijskim tehnikama daju odlične rezultate u procesu rehabilitacije, smanjenja bola i poteškoća.

Bilo da ste aktivni sportista, rekreativac, roditelj školarca, radite za računarom, dugo stojite ili ste nedavno imali operaciju savet i podrška fizioterapeuta biće vam od velikog značaja. U poslu fizioterapeuta prevencija igra važnu ulogu i iz tog razloga stručni tim Cacao Fizio centra vam je na raspolaganju u kontekstu sprečavanja povreda, ali i saniranja postojećih, te poboljšanja sportskog rezultata.

Ukoliko primećujete da vaše dete nepravilno drži leđa, dosta vremena sedi na neudobnoj stolici, nosi veći teret u školskom rancu – pravo je vreme da ga odvedete na pregled kod fizioterapeuta. Ni zaposleni roditelji nisu izuzetak! Ukoliko veći deo radnog dana provodite u sedećem položaju treba da znate da kičma “nosi” svu težinu jer su mišići trupa i leđa opušteni. Pritisak na diskove (gradivne veze između pršljenova) u sedećem položaju raste, a da bi se otklonio potrebno je kičmu potrebno poravnati. Taj efekat postiže se antigravitacionom terapijom uz pomoć inverzione klupe u Cacao Fizio centru.

Pored toga, stručni tim fizioterapeuta sa višegodišnjim iskustvom u radu na raspolaganju je da vam pomogne i primenom drugih metoda: elektroterapijm, ultrazvučnom terapijom i sonoforezom, laseroterapijom, magnetoterapijom, krioterapijom, presoterapijom, masažom, kineziotejpingom. Više o uslugama i procedurama u Cacao Fizio centru pročitajte OVDE.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.