Kako odabrati i koristiti parfem?

Miris žene je svakako jedno od najvažnijih oružja u građenju i jačanju samopouzdanja. Ova mirišljava, zavodljiva vodica probudiće strasti, popraviti raspoloženje, podići samopouzdanje. Neretko, probudiće u nama déjà vu osećaj, vraćajući nas na emotivne susrete koje zasigurno nosimo utkane u mirisnim notama omiljenog parfema.

Postoji doslovno na hiljade različitih parfema, ali kako odabrati onaj pravi?

# Odabir koncentracije parfema

Mirisi parfema dolaze u četiri različita nivoa. Što je koncentracija parfema snažnija, postojanost je duža, a utoliko je i njegova cena veća. Najveća koncentracija nosiće naziv parfem, suprotno od kolonjskih i toaletnih voda. Za pravi parfem dobvoljno je da ga nanesete na zglobove i vrat, te da mirišete tokom celog dana. Niži nivo je Eau de Parfum koji obično traje do maksimalnih 6 sati nakon nanošenja. Treći nivo je toaletna voda i obično zahteva da se nanosi više puta dnevno kako biste uživali u njegovom mirisu. Četvrti, poslednji nivo, jeste kolonjska voda, čije trajanje nije duže od 2 sata.

# Testiranje mirisa

Svaki od parfema prožet je različitim notama. Razlikujemo bazne, srednje i gornje note. Neki zavode cvetnim, a neki voćnim ili citrusnim mirisima. Izbor je na vama. Zasigurno, najbolji način je isprobati parfem direktno na koži. Možda vas u prvi mah neće očarati, ali dopustite mu par minuta da iskaže svoj iskonski miris dok šetate ostatkom parfimerije.

# Mirisno uživanje

Parfem je najlepše stavljati na hidriranu kožu. Suva koža ne trpi parfeme, stoga i brzo izvetre. Shodno tome, odmah nakon tuširanja, a pre oblačenja nanesite svoje mirisno oružje. Pored zglobova ruku i vrata kao najzavodljivijih delova tela svake žene, parfem će imati dugotrajan miris ukoliko ga stavljamo na kosu. Najbolje je naprskati četku za kosu, a onda njome proći kroz vlasište.

NUXE Prodigieux le Parfum Čarobni parfem

Citrusne note bergamota i mandarine, cvetovi narandže, uz miris najromantičnijeg cveta, ruže, i zavodljive gardenije i magnolije, Prodigieux le Parfum čine neprikosnovenim čarobnim osloncem svih žena. Nežan miris vanile i kokosovog mleka pružaju mu dozu seksipila čineći ga idealnim osvajačem ženske duše.

Cena: 4692 rsd, 50 ml

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.