#LadyBoss: žene rođene u znaku Strelca

Žena Strelac je „čelična lady“. Sve drugo što bi se reklo za nju najverovatnije ne bi bilo tačno. Ova fraza apsolutno odgovara opisu. Žena rođena u znaku Strelca je osoba koja zaista može da prednjači u svemu. Ona se trudi da uvek bude uspešna i generalno mnogo ulaže u sebe, svoje znanje, a sve zarad napretka koji želi da ostvari. U svakom smislu se bori da postigne lepe rezultate i njen ceo život se svodi na to. Ona je pametna i zavodljiva i ne ustručava se da upotrebi svoj šarm i u poslovne svrhe.

Ona sve jako dobro ume, ona sve jako dobro razume. Ona ima neke svoje mane, ali ih vešto skriva od očiju javnosti, jer apsolutno ne želi da iko pomisli da je ona neko kome je pomoć potrebna. Malo teže se prilagođava i ne prija joj rad u velikim kolektivima osim ako ona ima šefovsku poziciju, odnosno moć odlučivanja. Prijaju joj poslovi koji se tiču ekonomije, novca, finansija, bankarstva. Takođe, ona može biti uspešan pravnik, posebno u oblasti advokature. Ona je neko ko se uvek trudi da ostavi dobar utisak, a posebno na ljude sa kojima se susreće po prvi put.

Za nju ne postoji nepoznanica i ona misli da može sve. Za svoje partnere bira muškarce koji joj energetski odgovaraju, a to se uglavnom svodi na neke ljude blage energije koji su spremni i voljni da prate tempo koji ona nameće. Ako želite da osvojite ženu Strelca, morate da znate da ste započeli jedan zadatak koji je gotovo pa ne uradiv. Moraćete da uključite svu svoju maštu, znanje, zalaganje da biste došli do uspeha. Moraćete u velikoj meri da se pretvarate, kako biste joj se dodvorili i nikako da joj kontrirate. To ona neće podneti, i sasvim sigurno da biste u tom slučaju ispali sa liste kandidata za njenog partnera.

Talenti žene Strelca se uglavnom svode na sport, gde one mogu da pokažu svu svoju jačinu tela, duha, ali i snagu karaktera. One mogu biti uspešne u umetnosti, ali uglavnom biraju neke stroge pravce.

S obzirom na njenu prirodu, žena Strelac želi da otkrije smisao života. Ona je širokih shvatanja, nju sve fascinira, naročito kontraverzne teme, kao što su religija, moral ili filozofija. Kada je zainteresujete imaćete sa njom uvek intelektualan i zanimljiv razgovor.

Ženi Strelcu nikada nemojte davati striktne rasporede, nju to ograničava, ona voli da bude fleksibilna, da menja svoje planove i da se prilagodi situaciji.

Intelektualna i avanturističkog duha, žena Strelac voli da se druži sa ljudima sličnim njoj. Ona je često inicijator u društvu, osoba uvek spremna za nešto što je zabavno. To u kombinaciji sa njenim znanjem kulture, filozofije i putovanja, čini je interesantnim sagovornikom i uvek poželjnim članom društva. Ako ste ikada želeli da proširite svoje poglede na svet, razgovarajte sa ženom Strelcem. Potpuno je nepristrasna, njena prijateljstva dolaze iz svih sfera života i čine je ljudi svih nacionalnosti i kultura.

U želji za stalnim znanjem, Žena Strelac može biti malo avanturista kada je u pitanju moda. Nju nije briga za modne trendove, ona ne želi da oblačenjem pokaže neki stav, njoj je najbitnije da se dobro oseća u onome što nosi. Najviše joj odgovaraju prirodni materijali poput pamuka, vune i lana. Ona voli šarene suknje, široke farmerke i sportske odeću. Minimalna šminka i retko neki nakit, samo će smetati drugima da upoznaju njenu pravu prirodu. Žena Strelac je jednostavna i skromna, za nju je moda nešto prirodno, inovativno i lepo za videti.

astrosavet.rs

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.