Novi sjaj za svaki tip kože – čak i one najosetljivije!

La Roche-Posay predstavlja jedinstveni obnavljajući serum protiv starenja kože sa visokom koncentracijom čistog vitamina C, „zvezdom“ beauty industrije – PURE VITAMIN C10 serum.

PURE VITAMIN C10 je novi, obnavljajući serum protiv bora, koji sadrži čisti vitamin C, za vraćanje potpunog sjaja kože – i to one najosetljivije!Ovaj proizvod je sada vaš glavni saveznik za borbu protiv bora, gubitka sjaja i neujednačene teksture kože; ona je u trenu mekša, hidrirana i sjajna, a tanke linije vidljivo smanjene. Vaša koža je u potpunosti je transformisana, a njena tekstura i ten deluju glatkije i ujednačenije, kako bi dostigla svoj puni sjaj.

Osim čistog vitamina C, koji ima važnu ulogu u zadržavanju vlage i povećanju blistavosti, aktivna i optimalna koncentracija sastojaka u PURE VITAMIN C10 uključuje salicilnu kiselinu koja podstiče uklanjanje izumrlih ćelija, i neurosensin koji deluje umirujuće i ima efikasno protivupalno delovanje. Po testiranju proizvoda, čak 71 odsto ispitanika smatra da tanke linije izgledaju smanjene i da im ton kože deluje blistavije, 84 odsto istaklo je da proizvod pruža koži zdravi sjaj, a 87 odsto njih da tekstura kože deluje finije.

PURE VITAMIN C10 je još jedna od inovativnih formula u La Roche-Posay laboratorijama, usmerenih na borbu protiv znakova starenja – bilo da su oni izazvani genetskim faktorima ili spoljnim uticajima poput stresa i zagađenja. Sve La Roche-Posay inovacije usmerene su na to da budu komplementarne sa vašom dnevnom rutinom, i učine da kada se pogledate u ogledalo ne vidite samo znake umora, već sveže i vitalno lice, koliko god da je ono osetljivo. Sa PURE VITAMIN C10, vreme je da otkrijete njegov potpuno novi sjaj i budete #osveŽeni!Više informacija pronađite na: www.laroche-posay.rs

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.