Omiljeno u julu: u nedostatku leta

Ovogodišnji jul kao da je otišao na zasluženi “odmor”. Vremenske prilike nisu bile u skladu sa godišnjim dobom, nekoliko sunčanih dana jedva da smo iskoristili za šetnju – navikli smo na grmljavinu (toliko da uz nju lakše zaspimo), duže rukave, da ne izlazimo bez kišobrana napolje. No, imalo je i to svojih prednosti! 🙂 Upoznavanje novih, neotkrivenih kulturnih sadržaja. čitanje, trening (u zatvorenom), odmor i predah, nega kože, planiranje, učenje, druženje i porodična okupljanja u udobnosti doma. Šta smo mi posebno voleli u julu saznajte u nastavku i obavezno nam javite koje knjige, proizvodi, aktivnosti su obeležili vaš jul! 🙂

SLUŠKINJINA PRIČA je i tvoja i moja

Kao da kišoviti jul nije bio dovoljno tmuran, na to watch repertoaru našla se popularna “Sluškinjina priča” sa Elizabet Mos u glavnoj ulozi. Radnja je zasnovana na romanu “Sluškinjina priča” Margaret Atvud. Futuristički totalitarizam, verski fanatizam i pogrešna uverenja, ženska (ne)solidarnost, majčinstvo, ljubav, požuda, suze, sarkazam u koji ćete se zaljubiti – ukoliko niste pogledali ovu seriju iskreno vam preporučujemo da joj “date šansu”. Sada kada je hype oko serije malo utišao, pravo je vreme da vi zavolite ovu priču. Doduše, pre ćete je mrzeti. A volećete domišljatost glavne junakinje. I veru.

Da li ste odgledali seriju? A pročitali roman Margaret Atvud? Uskoro ćete na portalu čitati više o fenomenu “sluškinjine priče”.

TRETMANI LICA bez odlaska u salon

Ovog jula bez teških, invazivnih (i skupih) tretmana – a zaista nisu ni potrebni ukoliko želite da ujednačite ten i vratite koži blistavost! 🙂  Iako je jul po svim opisima odgovarao septembarskom, pa i oktobarskom vremenu – tretmani voćnim kiselinama nisu stigli na red. Odlična alternativa, blaža za kožu, prirodnija, a podjednako efikasna stiže iz Caudalie laboratorije lepote – Caudalie Vinoperfect esencija. Esencija je inspirisana negom kože žena u Aziji. Caudalie Vinoperfect esencija kombinuje efikasnost i nežnost u uklanjanju izumrlih ćelija kože i otkriva njenu prirodnu blistavost. Esencija se izuzetno brzo upija, priprema kožu za sve benefite seruma i optimizuje njegovu efikasnost.

TRENING uz Tuber mini gume

Praktičan rekvizit za vežbanje koji ćete zavoleti već nakon prvog treninga. Tuber mini gume pogodne su za trening u kući, a vrlo lako ih možete poneti i na putovanje s obzirom da su vrlo lagane i ne zauzimaju puno prostora. Oblikujte mišiće ruku, zategnite unutrašnju stranu butina, glutealnu regiju, stomak, ojačajte mišiće leđa – pogledajte link za workout inspiraciju.

ZDRAVA UŽINA

Iako leta meteorološki nije bilo, nismo zaboravili na principe zdrave ishrane! 🙂 Novitet u frižiderima sa mlečnim proizvodima, pored Balans pavlake, jeste Balans grčki tip jogurta sa šumskim voćem. U samo jednom pakovanju (150 grama) nalazi se 7,5 grama proteina. Proizvd sadrži dve probiotske kulture, samo 1,3% mlečne masti i svega 86 kalorija na 100 grama.

Kada imate slobodnog vremena i želite da obradujete ukućane ili prijatelje ukusnom poslasticom, ne zaboravite da inspiraciju portažite ovde. 🙂

KAFA sa prijateljima iz detinjstva

Znate onu drugaricu sa kojom ste uživale u igri lutkama ili celu “ekipu” za između dve vatre? Okupljanje sa tim ljudima napuniće vam baterije i evocirati najlepše uspomene (na neka toplija leta)! 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.