Nove serije koje ćete obožavati u 2018. godini!

Nedavno smo vam predstavile filmove koje možete očekivati u novoj godini, a sada je red udovoljiti i ljubiteljkama serija. Pogledajte listu novih serija koje ćemo voleti 2018. godine, kao i sledeće sezone serija koje već volimo.

Life Sentence (Doživotna kazna)

Neka vas naslov ne zavara – ne radi se o krimiću. Kada Stela (Lusi Hejl, poznata iz serije Slatke male lažljivice) sazna da je njen neizlečivi rak izlečen, mora da nauči da živi sa svim izborima koje je načinila dok je mislila da će ubrzo umreti. Žanr: komedija, drama i romansa.

Cloak & Dagger (Plašt i bodež)

Marvelove produkcije, ovo je serija iz žanrova avanture, akcije i naučne fantastike. Radi se o dvoje tinejdžera koji dolaze iz potpuno drugačijih mesta, ali imaju nešto zajedničko – super moći.

Castle Rock (Kasl Rok)

Fantazija i horor, još jedno ostvarenje iz arhive Stivena Kinga, kralja horora. Prva sezona serije će, koliko se za sada zna, imati samo pet epizoda, te je idealna za one od vas koje nemaju mnogo slobodnog vremena. Priča je o skupini likova iz fiktivnog grada Kasl Rok, kojima se dešavaju i povezuju ih, nesvakidašnje i natprirodne stvari.

Troy: Fall of a City (Troja: pad grada)

Istorijska drama u 8 epizoda u produkciji BBC-ja, govori o desetogodišnjoj opsadi Troje, koja se desila u 12. ili 13. veku pre nove ere. Brojna poznata glumačka ekipa i kvalitetna režija obećavaju!

Handmaid’s Tale (Sluškinjina priča) – 2. sezona

Nakon što je zaintrigirala javnost 2017. godine, i što je prvi put dovela ovu legendarnu distopijsko-feminističku priču Margaret Atvud na male ekrane, Sluškinjina priča se vraća u naše živote sa još uzbudljivijom drugom sezonom.

Westworld (Zapadni svet) – 2. sezona

Više puta nazivan „novom Igrom Prestola“, Zapadni svet je bio instant uspeh prethodne dve godine. Radnja se odvija paralelno u bliskoj budućnosti, dosta neprednijom od današnjice, i iznova osmišljenom prošlošću, i istražuje do kojih granica su ljudski apetiti i pohlepa sposobni da odu da bi ispunio svoje potrebe, i kakve posledice sve to nosi.

M.S.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.