Super ponuda u Cineplexx-u

Ljubitelje filmova i ovog vikenda (11. do 13. decembra) očekuje snižena cena ulaznica od 250 dinara za sve filmove na repertoaru bioskopa Cineplexx u Kragujevcu. Karte su u prodaji.

– Uz ukusne, hrskave kokice, omiljene naćose i hladno osveženje, pogledajte filmove koje ponovo oživljavamo na velikom platnu u periodu od 11 do 17 sati po sniženoj ceni ulaznica za sve filmove, saopštili su iz Cineplexx-a.

Pored trenutno najpopularnijih filmskih naslova kao što su „Vikend sa ćaletom“ sa Nenadom Jezdićem u glavnoj ulozi, koji je osvojio srca publike kako glumom tako i pričom, zatim horora „Tripozno“ i trilera „Prevodioci“ na repertoaru Cineplexx Kragujevac bioskopa naći će se reprizni filmovi koji su ostavili najjači utisak na publiku i bili najgledaniji u periodu svog prikazivanja, među kojima horor „Tiho mesto“,  malo akcije u filmu „Paklene ulice: Hobs i Šo”, malo avanture u filmu „Džumandži: Sledeći nivo” i mnogo smeha uz Roberta de Nira u filmu „Rat sa dekom”.

Za najmlađe posetioce, na njihovu radost, na veliko platno vraćaju se animirane avanture „Zaleđeno kraljevstvo 2”, neodoljive kuce u filmu „Patrolne šape: Priprema, pozor, spasavaj”, „Kućni patuljci” i drugi.

Foto: Cineplexx Srbija

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.