Najčešća greška koju pravite kada želite da poboljšate ZDRAVLJE i izgubite VIŠAK KILOGRAMA

Koliko puta do sada ste počinjale novu dijetu ili režim ishrane, sa ciljem da smršate? A koliko puta je taj proces bio uspešan? Probale ste brojne dijete i gladovale, ali rezultati su izostali i vi ste opet nezadovoljne.

Prirodno, gubitkom kilograma koje je u granici umerene telesne mase, smanjuju se i brojni zdravstveni rizici, pa pored fizičkog benefita, mršavljenje igra važnu ulogu u zdravom stilu života.

Možda imate dobar plan, motivaciju, ne pada vam teško da se odreknete slatkiša, već pijete dosta vode, ali ključna karika vam nedostaje – da li znate koje su potrebe vašeg tela? A šta će za najkraće vreme dati najbolji rezultat u pogledu mršavljenja i unapređenja zdravlja? 

Primera radi, osobe različite visine i nivoa fizičke aktivnosti na dnevnom nivou, a iste telesne mase, ne mogu očekivati iste rezultate od jednog dijetalnog menija. Ukoliko je rad metabolizma značajano usporen, kilograme ćete gubiti sporije. Sa časova biologije vam je poznato da je ljudsko telo 70-80% sačinjeno od vode, ali kako da odredite taj procenat u vašem organizmu? Čak iako ste izgubili na težini, stomak vam je “ostao”? Razlog su visceralne (unutrašnje) masti, ali kako da znate u kom procentu ih imate? 

Na ova pitanja možete dobiti odgovor metaboličkom proverom na Tanita analizatoru u kancelariji Oriflame tima No. 1 iz Kragujevca (Save Kovačevića 8) uz obavezno zakazivanje termina i poštovanje epidemioloških mera tokom pregleda i posete kancelariji.

Zaakažite putem emaila oritimno1kragujevac@gmail.com ili telefonom 064 22 84 880

Metabolička provera na Tanita analizatoru je potpuno BESPLATNA, a za manje od 30 minuta dobićete detaljan uvid u telesnu težinu, indeks telesne mase, procenat ukupnih masti u telu, procenat vode u telu, mišićnu masu, ocenu telesnog tipa, koštanu masu, bazni metabolizam, biološku starost. Na bazi ovih parametara moguće je kreirati plan ishrane i fizičke aktivnosti koji će garantovano dati rezultate – bilo da želite da smršate ili da unapreite zdravstveno stanje. 

Žeite vitalno, lepo i zdravo telo? 
Svoj termin za metaboličku proveru na Tanita analizatoru možete zakazati putem emaila oritimno1kragujevac@gmail.com ili telefonom 064 22 84 880.