Najefikasnije tretmane maderoterapije u Kragujevcu radi Dušica!

Upoznajte Dušicu  koja je za kratko vreme pokupila sve simpatije klijenata Cacao Beauty Center-a  zahvaljujući stručnosti, znanju i profesionalnosti – eto i odgovora na pitanje ko radi najefikasnije tretmane maderoterapije u gradu. ?

Dušica je rođena 17.04.1973. godine  u Kragujevcu i još u osnovnoj školi razvija ljubav prema sportu – košarci i atletici. Učestvujući na brojnim turnirima u zemlji i regionu i kasnije tokom srednjoškolskih dana u Medicinskoj školi “Sestre Ninković” stiče znanja o anatomiji i u tom periodu razvija ljubav i prema svom (budućem) poslu.

Kada pogledate Dušicinu radnu biografiju “wow” ćete reći zbog više stavki: izlagala je radove na susretima zdravstvenih radnika Srbije (15 puta), neki od radova su nagrađeni i prevedeni na engleski i francuski jezik na zahtev Komore medicinskih sestara i tehničara; godinama je radila sa sportistima i rukometnim reprenzetativkama na klubskim takmičenjima sve do Lige šampiona; 15 godina je radila u službi hitne medicinske pomoći u Topoli; prva u Kragujevcu počinje sa tretmanima maderoterapije 2016. godine. Kao jedan od najvećih dosadašnjih uspeha na polju usavršavanja, Dušica ističe edukaciju za neuromuskularni kinesiotaping i sertifikat sa Evropskog instituta za neuromuskularni kinesiotaping iz Rima.

Pored rada sa klijentima u oblasti masaža i tretmana maderoterapije koji su jedan od najefikasnijih načina za eliminaciju celulita i oblikovanje tela, Dušica svoje znanje i veštine rado deli sa polaznicima Cacao akademije za negu i lepotu. U okviru edukacije za maderoterapiju uz mentorstvo Dušice, polaznici stiču neophodne veštine za samostalno obavljanje tretmana maderoterapije. Više o programima edukacije možete pročitati ovde.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.