Želite da razmazite sebe? Uz ovaj proizvod ugodite svim čulima!

Hajde da zajedno sprovedemo digitalno istraživanje – na Instagramu pretražite #justme #justmetime i #onlyme hashtag-ove. Šta ćete uglavnom videti?

Nasmejane, opuštene žene, sa peškirima na glavi, u prelepim svilenim ili frotirskim mantilima, često sa maskama na licu… Tu su i mirišljave sveće, voće, čokolada, pa i čaša vina. Ugoditi sebi postaje imperativ, jer samo kada ste zadovoljne u svojoj koži možete da budete najbolja verzija supruge, majke, prijateljice, ćerke ili poslovne žene!

Čitajte o jednom proizvodu koji je osvojio čitavu beauty sferu zahvaljujući multifunkcionalnošću – možete ga koristiti za negu lica, tela i kose.

NUXE Huile Prodigieuse čarobno suvo ulje je sve što vam je potrebno za potpuni ugođaj i savršenu negu u udobnosti doma. Ima snažno antioksidativno delovanje i čak 98.1% prirodnih sastojaka. Senzualnog je dodira zahvaljujući suvoj teksturi bez silikona te uz svoj nezaboravni miris, ovo ulje stvara neodoljiv osećaj na koži.

Južnokorejsko ostrvo Jeju jedan je od sedam novih čuda prirode te mesto na kojem je NUXE otkrio Tsubaki, vrstu kamelije čije je ulje izuzetno bogato omega-9 masnim kiselinama, osnovnim sastojkom lipida naše kože i kose.

Tsubaki ulje obogaćeno je antioksidacijskim sastavom zaštite: mikroraspršenim 100% prirodnim vitaminom C koji pojačava otpornost ulja na oksidaciju.

Ovo izuzetno hranljivo ulje poboljšava zaštitnu funkciju kože i sjaj kose. Njegova prepoznata anti-age svojstva pomažu u zaglađivanju kože. Huile Prodigieuse nanosi se na sva mesta s vidljivim strijama (ruke, noge, bedra, dekolte, stomak) te ima dokazano delovanje na smanjenje svih tipova strija (povezanih s trudnoćom ili oscilacijama u telesnoj težini). Njegovo delovanje na pojavu strija  izmereno je od strane dermatologa i pokazuje smanjenje vidljivosti strija od 30%.

Koristite NUXE ulje kao masku za kosu jednom do dva puta nedeljno po 10 minuta pre šamponiranja te kao završni tretman na dužinama i vrhovima najmanje dva puta nedeljno.

NUXE proizvode možete pronaći u odabranim apotekama.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.