Slatkiši su nezdravi. Slatkiši goje. Slatkiši narušavaju izgled vaše kože. Ova tri razloga sasvim su dovoljna za Sugar Detox! Ovaj koncept ishrane ne znači da slatkih zalogaja treba da se odreknete u potpunosti. Kada konzumirate slatkiše umereno nećete imati utisak da organizmu uskraćujete sitna zadovoljstva, a samim tim cilj u vidu vitke linije lakše ćete ostvariti. Birajte pametno šta ćete slatko pojesti – najviše dva puta nedeljno. 🙂

#1 Puding ov vanile 115 grama

Jedna čašica pudinga od 115 grama ima svega 120 kalorija. Trenirajte dodatnih 30 minuta i uživajte u ukusnoj poslastici bez griže savesti.

#2 Sladoled od vanile i jagode 100 mililitara

Slatki užitak sa samo 100 kalorija idealno se uklapa u koncept izbalansirane i zdrave ishrane. Ključ je u umerenom konzumiranju.

frikom.rs

#3 Kockica crne čokolade

I užitak, i energija, i antioksidanti i vitka linija! Crna čokolada sa 70% kakao delova zadovoljiće potrebu za slatkišima.

#4 Dukatos Inspiracija grčki tip jogurta sa komadićima čokolade i kafom

Jedna porcija ima oko 250 kalorija. Jednom do dva puta mesečno bez problema možete uživati u harmoniji ukusa koju nudi Dukatos program slatkiša na bazi grčkog tipa jogurta.

somboled.rs

#5 Višnje + banana + narendana crna čokolada

U blenderu pomešajte dve šake zaleđenih višanja, polovinu banane i narendanu kockicu crne čokolade. Zdrav i niskokaloričan izbor slatkiša!

#6 Komadići banane zapečeni sa medom ili crnom čokoladom 

Isecite jednu bananu na tanke kolutiće. Kolutiće premažite bagremovim medom ili istopljenom crnom čokoladom i zapecite u rerni (10-ak minuta na 180 stepeni).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.